احداث سه تصفیه‌خانه فاضلاب در هرمزگان

شماره روزنامه: ۴۳۲۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۳۸۵۹۶۳ استان‌ها

دنیای اقتصاد – بندرعباس : معاون مهندسی و توسعه آبفای هرمزگان از احداث سه تصفیه‌خانه فاضلاب در شهرهای میناب، جاسک و بندرعباس (شهرک پیامبراعظم) خبر داد. سعید صادقی گفت: اصلاح و توسعه ۳/ ۱۵۸ کیلومتر از شبکه توزیع آب شهرهای استان در سال گذشته انجام شده است و امسال نیز طرح توسعه و بازسازی ۱۱۰ کیلومتر از شبکه توزیع آب استان را با اعتبار ۱۷۷ میلیارد ریال در حال اجرا داریم.

وی افزود: همچنین در بخش فاضلاب علاوه‌بر بهره‌برداری از ایستگاه پمپاژ شماره ۶ بندرعباس (شهرک‌نبوت)،  ۶/ ۲۱ کیلومتر توسعه شبکه و ۳/ ۱ کیلومتر اصلاح شبکه فاضلاب اجرا شده است و امسال نیز پیش‌بینی می‌شود ۲۵ کیلومتر شبکه فاضلاب با اعتبار ۱۶۷ میلیارد ریال اجرایی شود. صادقی همچنین از احداث سه تصفیه‌خانه فاضلاب در شهرهای استان خبر داد و گفت: اکنون تصفیه‌خانه فاضلاب شهرک پیامبراعظم، میناب و جاسک در مجموع به ظرفیت ۲۷ هزار ۵۹۵ مترمکعب در شبانه روز و بازسازی تصفیه‌خانه فاضلاب بندرعباس را در حال اجرا داریم.   صادقی گفت: پیش‌بینی می‌شود با تخصیص ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار در سال ۹۷، تصفیه‌خانه فاضلاب میناب نیز با ظرفیت ۱۵ هزار و ۲۴۰ مترمکعب در شبانه روز تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد.

وی اضافه کرد: سال گذشته فاز اول طرح فاضلاب رودان بهره‌برداری شد. معاون مهندسی و توسعه آبفای استان در ادامه اظهار کرد: در بخش احداث مخازن ذخیره آب نیز تعداد ۱۴مخزن در شهرهای بندرعباس، بندرلنگه، بشاگرد، سیریک، فین، تخت، فرامرزان، هرمز و میناب در مجموع به حجم ۶۳ هزار مترمکعب در حال ساخت است.

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن