نرخ‌های کاذب ارز را بشکنید<br>

رییس‌جمهور که این روزها مدیران بخش‌های مختلف اقتصادی را فراخوانده و در قالب جلساتی، خط‌مشی‌های دستگاه‌ها و حوزه‌های مختلف را برایشان ترسیم می‌کند، روز گذشته دیداری با مدیران عامل بانک‌ها برگزار کرد تا تدابیر لازم در خصوص سیاست‌های ارزی را به آنها گوشزد کند. پیش از این و در خلال هفته جاری نیز رییس‌جمهور جلساتی با مسوولان صنعت و همچنین مسوولان کنترل بازار و کارگروه حمایت از تولید داشت که طی آنها تصمیماتی در حوزه‌های مختلف اتخاذ شد. جلسه دیروز هم به ریاست رییس‌جمهور و با حضور رییس کل بانک مرکزی، وزرای نفت، اقتصاد و صنعت، معدن و تجارت و رییس هیات عامل صندوق توسعه ملی و معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس‌جمهور تشکیل شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود احمدی‌نژاد در این دیدار با تاکید بر اینکه بانک‌ها نقش موثری در کمک به دولت برای غلبه بر فشارهای دشمن دارند، گفت: بانک ها نقش موثری در کمک به دولت برای عبور از شرایط فعلی و غلبه بر هجمه سنگین دشمن دارند.

رییس‌جمهور با اشاره به پیش‌بینی احکامی در لایحه بودجه سال ۹۲ برای تقویت سیستم بانکی کشور از جمله افزایش سرمایه و توان وام‌دهی بانک‌ها، خاطرنشان کرد: بانک‌ها می‌توانند نقش مهم و موثری در حمایت از تکمیل طرح‌های نیمه تمام داشته باشند که این مساله به رونق اقتصاد، ایجاد اشتغال، کمک به تولید و ایجاد نشاط در جامعه یاری خواهد رساند.

احمدی نژاد با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های بانک‌ها برای شکستن نرخ‌های کاذب ارز در بازار آزاد، گفت: امروز منابع ارزی کشور از هر زمان دیگری بالاتر بوده و در تاریخ کشور چنین حجمی از ذخایر ارزی بی‌نظیر است و نظام بانکی کشور می‌تواند نقش مثبت و موثری در به جریان انداختن این ذخایر در راستای رونق اقتصاد کشور ایفا کند.

وی خطاب به مدیران اقتصادی دولت و مدیران عامل بانک ها، تصریح کرد: با اتخاذ تدابیر مناسب و اجرای سریع آنها فضای کاذب به وجود آمده در بازار ناشی از توهم کمبود ارز را هرچه سریع‌تر اصلاح نمایید. رییس‌جمهور با اشاره به سوابق انقلابی مدیران عامل بانک‌های کشور و مدیران اقتصادی دولت اظهار کرد: موفقیت در عرصه اقتصادی با توجه به اقدامات دشمنان، نیازمند عمل براساس درک شرایط است.