جلوگیری از ورود کالاهای بی‌کیفیت

شماره روزنامه: ۲۹۱۰ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۷۹۱۸ اخبار

خبر

گروه بازرگانی- مدیرعامل مرکز ملی شماره‌گذاری کالا و خدمات ایران از کدگذاری ۲ میلیون کالا در ایران کد خبرداد و گفت: با همکاری سازمان‌های مرتبط در سال گذشته از ورود ۱۴ درصد کالاها که بی‌کیفیت بودند جلوگیری شد.

به گفته احمد غلام‌زاده، مدیرعامل مرکز ملی شماره‌گذاری کالا و خدمات ایران ۲میلیون کالا توسط صد هزار مرجع تولیدی و توزیعی که عضو ایران کد بوده و ثبت‌نام کرده بودند کدملی دریافت کرده‌اند. غلام‌زاده با اشاره به پرتال جدیدی که مجهز به یک موتور جستجوی کالاهای موجود در بانک ایران کد است، تصریح کرد:‌ در این پرتال جست‌وجو برای یافتن کالاهای ملی ساخت ایران از طریق مشخصات فنی نوع کالا، مراجع عرضه‌کننده و سایر سیستم‌های طبقه‌بندی بین‌المللی بسیار سهل و آسان شده است. وی گفت: از تیرماه سال ۱۳۹۰ تا پایان سال ۱۳۹۱ حدود ۲۳۴ هزار درخواست دریافت مجوز مورد تایید استاندارد در این سیستم ثبت شده که از این تعداد ۲۰۵ هزار درخواست تایید شده و ۲۹ هزار درخواست از سوی سازمان ملی استاندارد فاقد سطح کیفیت قابل قبول تشخیص داده شده است. وی گفت: ‌با سیستم تعاملی از ورود ۱۴ درصد اقلام فاقد کیفیت کشور از طریق عدم ثبت سفارش جلوگیری شده است. غلام‌زاده افزود:‌ پیاده‌سازی استانداردهای اطلاعاتی ایران کد در سطح بنگاه‌های تولیدی از دیگر دستاوردهای این مرکز است.

وی ادامه داد: هم اکنون ۲۰۰ بنگاه از اطلاعات ایران کد استفاده می‌کنند و در بیش از ۲۷ شرکت با ایجاد کدینگ شرکتی به این دستاوردها دسترسی دارند که از جمله می‌توان به؛ به کارگیری ایران کد در فرآیندهای لوجستیکی صنعت نفت، سیستم سامانه الکترونیکی دولت، ثبت سفارش، حوزه مدیریت کیفیت واردات و راه آهن اشاره کرد. غلام‌زاده همچنین گفت: کاهش ۴۰ تا ۹۰ درصدی تنوع و مدیریت موجودی بنگاه‌ها و کاهش هزینه‌های لوجستیکی از نتایج حاصل از به‌کارگیری استانداردهای اطلاعاتی ایران کد در سطح بنگاه‌ها بوده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن