شروع اسفند ماه با کاهش ۴ واحدی شاخص - ۲ اسفند ۸۶
گروه بورس- زهرا مجتهد: در معاملات یکم اسفند ماه بورس اوراقبهادار، ۱۱نماد معاملاتی بازگشایی شد.<br> همچنین روز گذشته طی رقابت درخصوص فروش سهام آلومینیوم ایران، بلوک ۴۰درصدی این شرکت به قیمت پایه ۱۴هزار و ۳۶۵ریال از سوی «ایمیدرو» در بازار عرضه شد. در جریان این رویدادها، بازار سهام نیز شاهد دادوستد بیش از ۳۶میلیون سهم متعلق به ۱۴۳نماد معاملاتی به ارزش بیش از ۷/۱۱۳میلیارد ریال بود. <p> تعداد خریداران در بازار دیروز بیش از ۲هزار و ۷۰۰نفر اعلام شد. همچنین در این بازار نماد چادرملو بیش از ۸/۲۷میلیارد ریال از کل معاملات را به خود اختصاص داد. </p>
گروه بورس- زهرا مجتهد: در معاملات یکم اسفند ماه بورس اوراقبهادار، 11نماد معاملاتی بازگشایی شد.
همچنین روز گذشته طی رقابت درخصوص فروش سهام آلومینیوم ایران، بلوک ۴۰درصدی این شرکت به قیمت پایه ۱۴هزار و ۳۶۵ریال از سوی «ایمیدرو» در بازار عرضه شد.در جریان این رویدادها، بازار سهام نیز شاهد دادوستد بیش از ۳۶میلیون سهم متعلق به ۱۴۳نماد معاملاتی به ارزش بیش از ۷/۱۱۳میلیارد ریال بود.
تعداد خریداران در بازار دیروز بیش از ۲هزار و ۷۰۰نفر اعلام شد. همچنین در این بازار نماد چادرملو بیش از ۸/۲۷میلیارد ریال از کل معاملات را به خود اختصاص داد. معامله بر این نماد منجر به تاثیر منفی ۲واحدی بر شاخص کلی شد.
اما نماد فولاد مبارکه بیشترین تاثیر منفی را روز گذشته بر شاخص کل بر جای گذاشت. شاخص کل بر اثر معاملات دیروز معادل ۱/۴واحد افت کرد و به رقم ۱۰هزار و ۲۴واحد رسید. این شاخص تا مرز چهاررقمی شدن به افت ۲۵واحدی نیازمند است. شاخص بازده نقدی و قیمت نیز در این روز به میزان ۱۵واحد افت کرد. شاخصهای تابلو اصلی، فرعی و صنعت نیز هر یک به میزان ۳واحد مثبت، ۱۵واحد منفی و ۴واحد منفی را تجربه کردند. دیروز بیشترین افزایش قیمت را نمادهای معاملاتی داروسازی ابوریحان، دارویی امین، سینادارو و حقتقدم توسعه معادن روی ایران و بیشترین کاهش قیمت را نمادهای لعابیران، رادیاتور ایران، خوراک دام پارس و گروه صنعتی سدید شاهد بودند.در همین روز دارویی لقمان، سایپا، معادن روی و توسعه صنعتی ایران شاهد بیشترین تقاضای خرید و سرمایهگذاری بوعلی، سرمایهگذاری غدیر، ایرانخودرو و سرمایهگذاری صنعت و معدن بیشترین تقاضای فروش را شاهد بودند.