افت ارزش و حجم معاملات
فرابورس
گروه بورس- اعظم شریفی: بازار فرابورس دیروز شاهد کاهش 87 درصدی حجم و افت 60 درصدی ارزش معاملات بود.
به گزارش خبرنگار ما، در معاملات دیروز فرابورس ۴۱میلیون اوراق بهادار به ارزش ۴/۲۵۳ میلیارد ریال در ۶۴۹۶ دفعه خرید و فروش شد.
در بازار دیروز فرابورس ۲/۱۰ میلیون سهم ذوبآهن اصفهان به ارزش ۹/۲۸ میلیارد ریال در بازار دوم دادو ستد شد و موجب شد همچنان بیشترین حجم معاملات به این شرکت تعلق گیرد و هر سهم آن با ۷/۱ درصد کاهش قیمت به ۲۸۳۱ریال رسید. بانک دی نیز پس از ذوبآهن با حجم معاملات ۱۰ میلیون سهمی ارزشی معادل ۶/۱۳ میلیارد ریال را برای فرابورس به همراه داشت.
از سوی دیگر بیشترین رشد قیمت به صنعت روی زنگان و بیشترین کاهش قیمت به قند شیروان قوچان و بجنورد اختصاص داشت. در این روز، هر سهم صنعت روی زنگان با رشد ۹/۴ درصدی و قند شیروان قوچان و بجنورد با افت ۳/۴ درصدی به ترتیب، نرخ ۳۶۶۹ریال و ده هزار و ۳۸۰ ریال را در سیستم معاملات ثبت کرد.
صنعت روی زنگان در پایان معاملات دیروز همچنان با صف خرید ۲ میلیون سهمی مواجه بود. بنابراین اطلاعات جمعآوری سهام تولید دارو روز گذشته به معامله ۲۳۱ هزار سهم این نماد به ارزش ۱۰۰۸ میلیون ریال منجر شد که رشد ۳۳۶ درصدی قیمت این سهم را به همراه داشت.
این در حالی است که در بازار ابزارهای نوین مالی، اوراق اجاره مسکن با معامله ۲۱هزار و ۷۹۰ برگه بیشترین حجم معاملات را داشت و هر برگه به قیمت یک میلیون ریال معامله شد.
ترافیک بازگشایی و توقف نمادهای فرابورسی
افزون بر این، روز گذشته نماد معاملاتی شرکتهای شهرسازی و خانه سازی باغمیشه و سرمایهگذاری مسکن شمال شرق، برای برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام و همچنین نماد معاملاتی شرکت گسترش تجارت و سرمایه ایرانیان، برای برگزاری مجمع عمومی عادی فوقالعاده در روز چهارشنبه ۲۲آذر، متوقف شدند.
در این حال، دیروز نماد معاملاتی شرکت پتروشیمی امیرکبیر، پس از برگزاری مجمع عمومی عادی به طور فوقالعاده و همچنین نماد معاملاتی شرکت کویر تایر پس ارائه اطلاعات پیشبینی، با محدودیت دامنه نوسان قیمت تا سقف ۵۰ درصد
معامله شد. این گزارش میافزاید: در این روز، قیمت هربرگه امتیاز تسهیلات مسکن در مرز ۵۶۰هزار ریال مبادله شد.