پرسپولیس در باتلاق داماش

شماره روزنامه: ۲۸۸۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۹۵۹ اخبار

دومین فینالیست جام حذفی امروز مشخص می‌شود

پرسپولیس در باتلاق داماش

پرسپولیس و داماش در حالی در نیمه‌نهایی جام حذفی به مصاف یکدیگر می‌روند که مهدی مهدوی‌کیا در صورت شکست پرسپولیس بدون بازی خداحافظی با فوتبال وداع خواهد کرد. به گزارش ایسنا، در ادامه‌ دور نیمه‌نهایی جام حذفی فوتبال ایران امروز دو تیم پرسپولیس و داماش برابر یکدیگر صف‌آرایی خواهند کرد. این دیدار که از حساسیت‌های خاصی برخوردار است، آخرین شانس دو تیم برای کسب سهمیه‌ آسیایی به شمار می‌رود.

داماشی‌ها که علی نظیف‌کار را به علت محرومیت در این دیدار در اختیار ندارند، در حالی میزبان پرسپولیس هستند که چمن مصنوعی ورزشگاه رشت با وجود تمرین‌های اخیر پرسپولیس در چمن مصنوعی، باز هم کار را برای شاگردان یحیی گل‌محمدی سخت خواهد کرد. از سویی دیگر مهرداد پولادی در این دیدار به علت مصدومیت غایب بزرگ سرخپوشان خواهد بود.

پرسپولیسی‌ها برای رسیدن به این مرحله ملوان را با نتیجه‌ شش بر صفر، نفت تهران را با نتیجه‌ چهار بر یک و ذوب‌آهن را با نتیجه‌ یک بر صفر پشت سر گذاشته‌اند. از سوی دیگر داماش گیلان، ابتدا داماش ایرانیان را سه بر یک شکست داد و سپس در ضربات پنالتی موفق به حذف تراکتورسازی شد و در نهایت با حذف فجرسپاسی شیراز در ضربات پنالتی گام به این مرحله گذاشت.

پرسپولیس و داماش که در لیگ برتر شانسی برای کسب سهمیه‌ آسیایی ندارند، با انگیزه‌هایی متفاوت به این میدان قدم خواهند گذاشت، شاگردان گل‌محمدی بازی خداحافظی مهدوی‌کیا از فوتبال را منوط به رسیدن به فینال این رقابت‌ها می‌دانند و از سوی دیگر محمد رویانیان که با هزینه‌ فراوان پرسپولیس را امسال راهی رقابت‌ها کرده است، با حذف این تیم از جام حذفی مدیری ناکام لقب خواهد گرفت. اما داماشی‌ها که کش‌وقوس‌های مدیریتی همچنان مانعی بر سر راه آنها است به امید تکرار موفقیت پگاه گیلان در فصل ۸۶-۸۷ هستند. در آن سال پگاه گیلان با حذف سپاهان راهی فینال جام حذفی شد. هر چند کفه‌ ترازو به لحاظ نفرات و تجربه در این دیدار بیشتر به سمت پرسپولیس است ولی نباید فراموش کرد که داماش در لیگ برتر و در رشت موفق به شکست یک بر صفر پرسپولیس شده است. از نکات موثر در این دیدار می توان به احتمال حضور نود دقیقه‌ای علی کریمی برابر داماش اشاره کرد.

دیدار داماش گیلان و پرسپولیس امروز شنبه به میزبانی داماش و ساعت ۱۷ برگزار خواهد شد. سعید مظفری‌زاده این بازی را سوت خواهد زد. سپاهان با شکست استقلال تهران، مدافع عنوان قهرمانی پیش از این راهی دیدار پایانی جام حذفی شده بود.

مهدوی‌کیا عزادار شد

مهدی مهدوی‌کیا، کاپیتان پیشین تیم فوتبال پرسپولیس در غم از دست دادن مادرش به سوگ نشست. به گزارش ایسنا، خانواده مهدوی کیا در برخی ایام سال در روستای چشمه اراک زندگی می‌کنند که مادر مهدوی‌کیا که این روزها در آن روستا به سر می‌برد در اثر سکته دارفانی را وداع گفت. مهدوی کیا کاپیتان پرسپولیس که قرار بود صبح دیروز برای حضور در اردوی تیم فوتبال پرسپولیس راهی رشت شود، در آخرین ساعات پنج‌شنبه از درگذشت ناگهانی مادرش مطلع شد و به اتفاق خانواده راهی اراک شد.

مهدوی‌کیا وقتی از این خبر غم‌انگیز و تلخ مطلع شد بلافاصله به اتفاق خانواده راهی اراک شد و مراتب عدم حضورش را در اردوی پرسپولیس از طریق یکی از اعضای خانواده به روابط عمومی باشگاه پرسپولیس اطلاع داد. او پیش از اطلاع از درگذشت مادرش، در تماسی با سعید شیرینی سرپرست تیم پرسپولیس از زمان حضور سرخپوشان در رشت خبر گرفته بود تا جمعه خود را به جمع پرسپولیسی ها برساند. در همین رابطه مدیر عامل باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس با صدور پیامی درگذشت مادر مهدی مهدوی‌کیا را به کاپیتان پرسپولیس و خانواده آن عزیز از دست رفته تسلیت گفت.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن