فروش خرده‌سیم و کابل اسقاط - ۲ اسفند ۸۶

شماره روزنامه: ۱۴۶۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۴۹ اخبار

<p> شرکت مخابرات استان تهران در نظر دارد ۱۱۰هزار کیلوگرم خرده‌سیم و کابل اسقاط مازاد بر نیاز خود را از طریق مزایده به فروش برساند. </p> <p> متقاضیان می‌توانند برای اطلاعات بیشتر و دریافت اسناد مزایده تا ۸ اسفندماه‌ به نشانی تهران، بزرگراه کردستان، نرسیده به ملاصدرا، نبش خیابان سهیل، ساختمان شاهد، طبقه سوم، اتاق ۳۲۷، واحد تدارکات اداره مالی و اداری و سایت اینترنتی WWW. TCT. IR مراجعه کنند. </p>.

شرکت مخابرات استان تهران در نظر دارد ۱۱۰هزار کیلوگرم خرده‌سیم و کابل اسقاط مازاد بر نیاز خود را از طریق مزایده به فروش برساند.

متقاضیان می‌توانند برای اطلاعات بیشتر و دریافت اسناد مزایده تا ۸ اسفندماه‌ به نشانی تهران، بزرگراه کردستان، نرسیده به ملاصدرا، نبش خیابان سهیل، ساختمان شاهد، طبقه سوم، اتاق ۳۲۷، واحد تدارکات اداره مالی و اداری و سایت اینترنتی WWW.TCT.IR مراجعه کنند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن