گروه بنگاه‌ها- فروش و سود شرکت زرین معدن آسیا در سال ۹۱ نسبت به سال قبل رشدهای چشمگیری را تجربه کرد.

به گزارش بورس و اوراق بهادار فروش این شرکت در سال قبل بیش از ۴۶۳ هزار میلیون ریال بود که نسبت به سال قبل ۲۳ درصد رشد را نشان می‌دهد. شرکت در اطلاعیه خود افزایش مبلغ فروش را ناشی از افزایش نرخ تبدیل ارز به ریال، افزایش ۵۷ درصدی در فروش مقداری کنسانتره سرب و افزایش ۱۲ درصدی فروش مقداری شمش روی و همچنین افزایش ۲۱درصدی و ۱۷ درصدی به ترتیب در نرخ‌های فروش کنسانتره سرب و شمش روی اعلام کرده است.

شرکت همچنین با اشاره به افزایش ۷۹ درصدی ناشی از تبدیل نرخ دلار به ریال اعلام کرده که نرخ تسعیر تبدیل در ۶ ماهه اول به طور میانگین ۱۷ هزار و ۳۶۵ ریال و در ۶ ماهه دوم ۳۱ هزار و ۲۲۴ ریالی لحاظ شده است.

بنابر این گزارش زرین‌معدن آسیا در سال ۹۱ معادل ۱۷۴ هزار و ۸۴۲ میلیون ریال سود ناخالص و ۱۴۲ هزار و ۶۶۲ میلیون ریال سود عملیاتی کنار گذاشت که در هر یک به ترتیب با ۱۰۹ و ۱۲۷ درصد افزایش نسبت به سال قبل همراه بوده است.

این شرکت سود هر سهم سال ۹۱ را با ۴۹ درصد افزایش نسبت به سال قبل یک هزار و ۹۹۸ ریال اعلام کرده است.

براساس این گزارش هزینه‌های مالی شرکت در سال گذشته نسبت به سال قبل با کاهش ۲۹ درصدی همراه بوده است.

شرکت کاهش ۵ درصدی نسبت به بودجه سال ۹۱ را در هزینه‌های مالی ناشی از عدم استفاده از کل تسهیلات پیش‌بینی شده و افزایش ۱۸۵ درصدی سایر درآمدها و هزینه‌های غیرعملیاتی را نشان از استفاده بهینه از منابع مالی راکد نزد بانک‌ها اعلام کرده است.