حضور وزیر خارجه و رییس‌جمهور ایران در اجلاس «دی ۸»

شماره روزنامه: ۲۷۹۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۴۴۶ اخبار

رویداد

روز گذشته اجلاس سازمان همکاری‌های اقتصادی هشت کشور اسلامی (دی ۸) در اسلام‌آباد پاکستان آغاز به کار کرد و از ایران هم وزیر امور خارجه و رییس‌جمهور برای شرکت در این اجلاس به اسلام‌آباد رفتند. مشارکت دموکراتیک برای صلح و شکوفایی شعار پانزدهمین اجلاس است. در نشست شورای وزیران این اجلاس، سیدعلی محمد موسوی، مدیرکل اقتصادی وزارت امور خارجه کشورمان به‌عنوان دبیرکل جدید این سازمان انتخاب شد و از خدمات دبیرکل پیشین این سازمان از اندونزی تشکر و قدردانی شد.

به گزارش ایسنا، به این ترتیب سید علی محمد موسوی به‌عنوان نماینده ایران از ابتدای سال ۲۰۱۳ به مدت چهار سال به عنوان دبیرکل جدید، رهبری دبیرخانه سازمان هشت کشور اسلامی (دی ۸) را به عهده خواهد داشت.

به گزارش ایسنا، علی‌اکبر صالحی وزیر امور خارجه هم در سخنان خود در اجلاس وزرای خارجه (دی ۸) با تشریح اهداف سازمان همکاری‌های اقتصادی از جمله: بهبود موقعیت کشورهای در حال توسعه در اقتصاد جهانی، تنوع و ایجاد فرصت‌های جدید در روابط تجاری، افزایش مشارکت در تصمیم‌گیری در سطح بین‌المللی و ارائه استانداردهای بهتر زندگی، اظهارکرد: در تحقق اهداف سازمان در ارتباط با بخش خصوصی، باید به تسهیل و ایجاد پروژه‌های مشترک برای رسیدن به اهداف سازمان در زمینه‌های همکاری بپردازیم و به تشویق جوامع کسب و کار در کشورهایمان به منظور مشارکت هر چه بیشتر آنها در فعالیت‌های (دی ۸)اهتمام ورزیم.

وی با اشاره به اینکه جهان امروز متشکل از کشورهایی با سیستم‌های متنوع سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و مذهبی است که توسط تاریخ، سنت‌ها، ارزش‌ها و تنوع فرهنگی مشخص می‌گردند خاطرنشان کرد: ثبات این کشورها از طریق به رسمیت شناختن حق جهانی آنان برای تعیین آزادانه رویکردشان به توسعه پیشرو تضمین می‌شود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن