شبکه نسل چهارم به چین رسید

شماره روزنامه: ۲۹۰۸ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۱۵۹ اخبار

<p> شبکه چاینا موبایل به عنوان بزر‌گ‌ترین اپراتور ارائه‌دهنده سرویس‌های موبایلی در چین، اعلام کرده که مجوز ارائه سرویس‌های شبکه نسل چهارم را از رگولاتوری این کشور دریافت کرده است. به گزارش موبنا، با استناد به یک منبع که نامش ذکر نشده، وب سایت CWW گزارش داده که چایناموبایل هنوز مجوز شبکه نسل چهارم را دریافت نکرده و احتمالا تا ماه آینده این مجوز را می‌گیرد که بتواند تابستان امسال سرویس‌های این شبکه را در چین ارائه کند. چایناموبایل اعلام کرده که در حال برنامه‌ریزی برای سرمایه‌گذاری ۷/۶ میلیارد دلاری برای راه‌اندازی کردن ۲۰۰ ایستگاه داده‌ای شبکه‌های نسل چهارم است. </p>

شبکه چاینا موبایل به عنوان بزر‌گ‌ترین اپراتور ارائه‌دهنده سرویس‌های موبایلی در چین، اعلام کرده که مجوز ارائه سرویس‌های شبکه نسل چهارم را از رگولاتوری این کشور دریافت کرده است. به گزارش موبنا، با استناد به یک منبع که نامش ذکر نشده، وب سایت CWW گزارش داده که چایناموبایل هنوز مجوز شبکه نسل چهارم را دریافت نکرده و احتمالا تا ماه آینده این مجوز را می‌گیرد که بتواند تابستان امسال سرویس‌های این شبکه را در چین ارائه کند. چایناموبایل اعلام کرده که در حال برنامه‌ریزی برای سرمایه‌گذاری ۷/۶ میلیارد دلاری برای راه‌اندازی کردن ۲۰۰ ایستگاه داده‌ای شبکه‌های نسل چهارم است.

چاینا موبایل نسبت به سایر اپراتورهای موبایل در چین عنوان پیشرو را دارد و هم‌اکنون با ۷۳۰ میلیون مشترک، بزرگ‌ترین اپراتور موبایل این کشور شناخته می‌شود.

چاینا موبایل‏ شرکت چینی ارائه‌دهنده خدمات تلفن همراه در جمهوری خلق چین است که تمامی سهام آن، در اختیار دولت چین بوده و بزرگ‌ترین شرکت، در صنعت مخابرات چین است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن