حمایت جبهه حماسه سازان انقلاب از کاندیداتوری زاکانی
<p> یکی از سخنگویان جبهه حماسه سازان انقلاب اسلامی با اعلام حمایت از کاندیداتوری زاکانی در انتخابات گفت: رییسجمهور باید قانون مدار، شجاع و قاطع باشد. </p> <p> به گزارش خبرگزاری مهر، الیاس نادران در نشست خبری با اعلام حمایت این جبهه از کاندیداتوری علیرضا زاکانی در انتخابات ریاستجمهوری گفت: همان طور که رهبری فرمودند کسی که مسوولیت اجرایی کشور را بر عهده میگیرد، باید توان و ظرفیت در حوزه اجرا داشته باشد و هم مدیریت قبلی این حد از ظرفیت مدیریتی را نشان داده باشد؛ به این نتیجه رسیدیم زاکانی این ظرفیت و همهجانبهنگری در همه وجوه اقتصادی، سیاسی، اجتماعی را خواهد داشت. </p>
یکی از سخنگویان جبهه حماسه سازان انقلاب اسلامی با اعلام حمایت از کاندیداتوری زاکانی در انتخابات گفت: رییسجمهور باید قانون مدار، شجاع و قاطع باشد.
به گزارش خبرگزاری مهر، الیاس نادران در نشست خبری با اعلام حمایت این جبهه از کاندیداتوری علیرضا زاکانی در انتخابات ریاستجمهوری گفت: همان طور که رهبری فرمودند کسی که مسوولیت اجرایی کشور را بر عهده میگیرد، باید توان و ظرفیت در حوزه اجرا داشته باشد و هم مدیریت قبلی این حد از ظرفیت مدیریتی را نشان داده باشد؛ به این نتیجه رسیدیم زاکانی این ظرفیت و همهجانبهنگری در همه وجوه اقتصادی، سیاسی، اجتماعی را خواهد داشت.