اجرای طرح‌های زیست‌محیطی در پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد - ۳۰ بهمن ۸۶

شماره روزنامه: ۱۴۶۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۱۱۴۸ اخبار

<p> مشهد- خبرنگار دنیای اقتصاد: در دیدار اخیر رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور از پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد اجرای چند طرح زیست‌محیطی در کنار تاسیسات این پالایشگاه در منطقه خانگیران به تصویب رسید. به گزارش روابط‌عمومی شرکت پالایش گاز شهید هاشمی‌نژاد، ایجاد باغ پرندگان و زیستگاه حفاظت شده آهوی جبیر از جمله این طرح‌ها است. </p> <p> براساس این گزارش، این شرکت دارنده لوح صنعت سبز در سال ۸۶ و نماینده شرکت‌های پالایش گاز در هفتمین نمایشگاه بین‌المللی محیط زیست ایران است. به دلیل اینکه خوراک پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد با همراه داشتن ۵/۳درصد گاز هیدروژن سولفوره و ۵/۶درصد منواکسید کربن خطرناک است، انجام اقدامات زیست‌محیطی در آن ضروری است و به همین منظور در سال جاری همزمان با ایام‌ا. </p>

مشهد- خبرنگار دنیای اقتصاد: در دیدار اخیر رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور از پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد اجرای چند طرح زیست‌محیطی در کنار تاسیسات این پالایشگاه در منطقه خانگیران به تصویب رسید. به گزارش روابط‌عمومی شرکت پالایش گاز شهید هاشمی‌نژاد، ایجاد باغ پرندگان و زیستگاه حفاظت شده آهوی جبیر از جمله این طرح‌ها است.

براساس این گزارش، این شرکت دارنده لوح صنعت سبز در سال ۸۶ و نماینده شرکت‌های پالایش گاز در هفتمین نمایشگاه بین‌المللی محیط زیست ایران است. به دلیل اینکه خوراک پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد با همراه داشتن ۵/۳درصد گاز هیدروژن سولفوره و ۵/۶درصد منواکسید کربن خطرناک است، انجام اقدامات زیست‌محیطی در آن ضروری است و به همین منظور در سال جاری همزمان با ایام‌ا... دهه مبارک فجر چهارمین واحد بازیافت گوگرد خود را مورد بهره‌برداری قرار داد تا در آینده هیچ‌گونه گاز آلاینده‌ای در محیط طبیعی و زیست انسانی منطقه رها نشود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن