«دهلیز» عید فطر اکران می‌شود

شماره روزنامه: ۲۹۰۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۱۱۱۹ اخبار

اکران

«دهلیز» عید فطر اکران می‌شود

بهروز شعیبی بازی در کنار پرویز پرستویی در فیلم «مهمان داریم» را تجربه‌ای لذت‌بخش دانسته و همچنین از تلاش برای اکران «دهلیز» در عید فطر خبر داد.

بهروز شعیبی در گفت‌وگو با خبرگزاری مهر درباره آخرین وضعیت فیلم جدیدش با نام «دهلیز» که حضور موفقی در جشنواره سی‌ویک فیلم فجر داشت، گفت: طبق صحبت‌هایی که با تهیه‌کننده و پخش‌کننده فیلم صورت گرفته است تلاش می‌کنیم این فیلم در عید فطر اکران عمومی شود، البته همان نسخه به نمایش درآمده در جشنواره فجر از «دهلیز» اکران عمومی خواهد شد.

وی که به تازگی بازی در فیلم سینمایی «مهمان داریم» ساخته محمدمهدی عسگرپور را به پایان رسانده است، درباره همکاری خود با این کارگردان و پرویز پرستویی توضیح داد: همکاری در این پروژه بسیار لذت‌بخش بود. پس از سال‌ها که از بازی در «آژانس شیشه‌ای» در کنار پرویز پرستویی گذشته است بار دیگر فرصتی شد تا دوباره در کنار پرستویی قرار بگیرم و البته من هنوز شاگرد وی هستم.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن