بهترین سرمایه گذاری در ماه های پایانی سال ۹۷
او در ادامه میگوید: با توجه به رکود فراگیر و تورمی که گریبانگیر آن شدهایم، به نظر میرسد رکود تورمی در کشور تعمیق خواهد شد و با توجه به بودجهای که برای سال ۹۸ ارائه شده، این انتظار که چنین بودجهای بتواند تأثیر مثبت و مستقیم بر رکود و تورم داشته باشد، جای تردید دارد.
طیبی همچنین میگوید: این امکان که سال آینده از ناحیه تحریمهای بینالمللی و کاهش درآمد نفتی دچار کسری بودجه شویم، بسیار وجود دارد. چرا که هنوز بخش بزرگی از درآمدهای موجود در بودجه تحت تأثیر درآمدهای نفتی است.
از نظر بسیاری از کارشناسان سال 98 سختترین سال مالی چند سال اخیر خواهد بود. اما برای عبور از این زمستان سخت اقتصادی چه راهی اندیشیدهاید؟
برای اینکه کمترین آسیب را از شرایط پیش رو متحمل شوید باید راهی بیابید تا قدرت خرید خود را حفظ کنید، یکی از این راهها حفظ ارش دارایهاست که این مهم از طریق سرمایه گذاری حاصل میشود. پس بهترین راه آن است که در ماههای منتهی به سال ۹۸ روشی را برای سرمایه گذاری انتخاب کنید.
اما با توجه به آنچه گفته شد، در روزهایی که پیشبینی بازارهای سرمایه گذاری برای کارشناسان هم مشکل است و هر روز با کاهش ارزش پول مواجهایم عاقلانهتر آن است که برای سرمایه گذاری بازاری انتخاب کنیم که علاوه بر داشتن بازده قابل توجه، ریسک کمی در پی داشته باشد.
در مورد روشهای موجود برای سرمایه گذاری، کاظم دوست حسینی عضو هیأت مدیره بانک ایران و ونزوئلا در گزارشی از «سایت رویداد» میگوید: سپردهگذاری بانکی دارای درجه نقدشوندگی بالا و مکانی امن برای سرمایه گذاری است، اما ارزش افزوده آن بسیار کمتر از تورم واقعی جامعه است.
برخی از کارشناسان بر این نظر هستند که زمانی که تورم در جامعه وجود دارد، سودی که فرد از بانک میگیرد، نه تنها قابلقبول نیست، که در نهایت از ارزش آن به شدت کاسته میشود.
از آنجاییکه سرمایه گذاری در بازار طلا و سکه مخصوص افراد با ریسکپذیری بالاست، در این شرایط برای کسانی که از ریسک کردن برای سرمایه گذاری اجتناب میکنند این بازار اصلاً توصیه نمیشود.
همچنین دوست حسینی در مورد سرمایه گذاری در بازار بورس میگوید: با توجه به عدم شفافیت در بازار سرمایه و بازدهی در این بازار، روند این بازار نزولی خواهد بود مگر اینکه دولت اوراق بدهی و اوراق مشارکت منتشر کند که سود آن حدود ۲۵ تا ۲۶ درصد برآورد میشود.
کارشناسان به این دلیل که ثبات قابلقبولی در شرایط اقتصادی فعلی وجود ندارد، سرمایه گذاری در بورس را بدون داشتن مشاور حرفهای در این زمینه کمی مشکل میدانند.
در مقالهای از سایت «با اقتصاد» نرگس رزبان، کارشناس اقتصاد مسکن اظهار داشته است: بعید میدانم بتوانیم به سرعت و طی چند ماه باقیمانده از رکود تورمی موجود در بازار مسکن خارج شویم چراکه قدرت خرید مسکن مردم به شدت کاهش یافته و حتی دولت و بانکها نیز توان تسهیلات دهی بالا برای جبران این نبود قدرت خرید را ندارند.
در چنین شرایطی که پیشبینی تمام بازارها برای سرمایه گذاری سخت و مشکل است باید به دنبال روشی غیر از روشهای معمول سرمایه گذاری بود.
یک روش هوشمندانه و مدرن برای سرمایه گذاری
بسیاری از ما از وجود روشهای مدرن سرمایه گذاری در دنیا بیخبر هستیم، اما باید بدانیم با پیشرفت تکنولوژی و نفوذ اینترنت به تمام جوانب زندگی انسان امروزی سرمایه گذاری نیز بینصیب نمانده و روشهای مدرن و جذابی همگام با دنیای تکنولوژی به وجود آمده است.
متأسفانه بسیاری از این روشها به دلایل متعدد در کشور ما وجود ندارند. یکی از این روشهای مدرن برای سرمایه گذاری وامدهی فرد به فرد (Peer To Peer lending) است که سایت کلارنا (klarna) را میتوان نمونهای از این روش دانست. در کشور ما شرکت ایران رنتر با استفاده از این مدل سرمایه گذاری و تطابق آن با ساختارهای شرعی و قانونی کشور اقدام به ایجاد پلتفرمی برای فروش اقساطی کرده است.
در این پلتفرم، شما با تأمین وجه برای خرید وسایل مورد تقاضای خریداران اقساطی میتوانید سرمایه گذاری کنید. از آنجاییکه فروش اقساطی یکی از عقود اسلامی است و سرمایه گذاری شما بر بستر کالا صورت میگیرد؛ یک سرمایه گذاری کاملاً شرعی و قانونی است.
از طرفی به دلیل اعتبارسنجی هوشمند افراد برای خرید اقساطی که براساس الگوریتمهای پیشبینی و روشهای رتبهبندی اعتبار (Credit Scoring) صورت میگیرد، همچنین ضمانت ایران رنتر در مورد پرداخت ماهانه اقساط به شما ریسک سرمایه گذاریتان کاملاً مدیریت میشود.
بازدهی سرمایه گذاری به این روش قابل توجه بوده و برای شرایطی که قطعیت لازم در مورد سرمایه گذاری به روشهای دیگر وجود ندارد، این روش میتواند از کاهش ارزش پول شما جلوگیری کرده و به شما برای عبور از این زمستان سخت یاری رساند.
این روزها که ارزش امروز پولی که در دست شماست با ارزش فردای آن متفاوت است، باید همین امروز برای سرمایه گذاری روشی انتخاب کنید.
منبع: ایران رنتر
تولید محتوای بخش «وب گردی» توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست.
ارسال نظر