شرط اجتهاد برای وزیر اطلاعات حذف شد؟

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۳۰۶۹۳۲ سایت خوان

انتخاب : نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از تایید «حذف شرط اجتهاد برای وزیر اطلاعات» در این کمیسیون خبر داد.

شرط اجتهاد برای وزیر اطلاعات حذف شد؟

امیر حیات مقدم، نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از تایید «حذف شرط اجتهاد برای وزیر اطلاعات» در این کمیسیون خبر داد.

وی با بیان اینکه شرط اجتهاد برای وزیر اطلاعات باید مورد بازنگری قرار می‌گرفت، گفت: این موضوع در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس مورد بررسی قرار گرفت و به تایید اعضای کمیسیون رسید. 

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی افزود: اکنون انتظار می‌رود نمایندگان در ادامه روند بررسی در صحن علنی مجلس نیز با این موضوع موافقت کنند تا زمینه اصلاح این محدودیت و استفاده از ظرفیت افراد متخصص و توانمند، فارغ از روحانی یا غیر روحانی بودن آنان فراهم شود. 

حیات مقدم با بیان اینکه شرط مذکور در قانون اساسی پیش‌بینی نشده اما در قانون سال ۱۳۶۲ مطرح شده بود گفت: این محدودیت دامنه انتخاب مدیران توانمند را کاهش داده و مانع بهره‌گیری از ظرفیت کارشناسان متخصص و غیر روحانی شده بود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن