زمان نشست سه جانبه آمریکا، روسیه و اوکراین اعلام شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۳۰۶۰۴۲ سایت خوان

مهر : دیمیتری پسکوف اعلام کرد نمایندگان روسیه، آمریکا و اوکراین روزهای ۱۹ و ۲۰ آبان در ابوظبی مذاکره خواهند کرد.

زمان نشست سه جانبه آمریکا، روسیه و اوکراین اعلام شد

رویترز گزارش داد، کرملین روز سه‌شنبه تأیید کرد که مذاکرات سه‌جانبه صلح میان روسیه، اوکراین و آمریکا از ۱۰ تا ۱۱ نوامبر در ابوظبی برگزار خواهد شد.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در گفت‌وگو با خبرنگاران اعلام کرد ولادیمیر مدینسکی، دستیار رئیس‌جمهور روسیه ریاست هیئت مذاکره‌کننده این کشور را بر عهده خواهد داشت.

مذاکره‌کنندگان آمریکایی در تلاش هستند به پیشرفتی در روند پایان دادن به جنگ اوکراین دست یابند؛ جنگی که اکنون وارد پنجمین سال خود شده است.

آخرین دور مذاکرات صلح با میانجی‌گری آمریکا در ماه فوریه برگزار شد؛ پیش از آنکه آمریکا و رژیم صهیونیستی جنگ علیه ایران را آغاز کنند.

استیو ویتکاف، فرستاده آمریکا روز دوشنبه گفته بود واشنگتن هفته آینده هیئت‌های روسیه و اوکراین را در ابوظبی گرد هم خواهد آورد تا درباره توافق‌های امنیتی پس از جنگ و کاهش تنش‌ها گفت‌وگو کنند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن