افشاگری درباره تعداد سربازان آمریکایی مستقر در خاورمیانه برای عبور نفت از تنگه هرمز/ هزینه ماهانه این درگیری، ۲ تا ۳ میلیارد دلار برآورد می‌شود

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۳۰۵۴۲۱ سایت خوان

انتخاب : وال استریت ژورنال نوشت: آمریکا برای عبور نفت از تنگه هرمز، ۵۰ هزار نیروی نظامی و ۲۰ فروند کشتی نظامی در خاورمیانه مستقر کرده که هزینه ماهانه این درگیری، ۲ تا ۳ میلیارد دلار برآورد می‌شود.

افشاگری درباره تعداد سربازان آمریکایی مستقر در خاورمیانه برای عبور نفت از تنگه هرمز/ هزینه ماهانه این درگیری، ۲ تا ۳ میلیارد دلار برآورد می‌شود

وال استریت ژورنال نوشت: ارتش آمریکا می‌گوید طی شش ماه گذشته، برای حفاظت از کشتی‌های تجاری در برابر حملات ایران، به عبور بیش از ۳ هزار کشتی از تنگه هرمز کمک کرده است.

در ادامه این مطلب آمده است: در عرشه ناو هواپیمابر «یواس‌اس جورج واشنگتن» در دریای عرب ـ جنگنده‌های آمریکایی مجهز به موشک‌های هوا به هوا، زیر پوشش تاریکی شب از عرشه ناو هواپیمابر «یواس‌اس جورج واشنگتن» به پرواز درمی‌آیند و به سمت تنگه هرمز حرکت می‌کنند تا موشک‌های کروز و پهپادهای ایرانی را که کشتی‌های تجاری را هدف قرار می‌دهند، رهگیری و منهدم کنند.

خبر مرتبط
پیش بینی باراک راوید درباره اقدام احتمالی ترامپ علیه ایران در صورت شکست جمهوری‌خواهان

آکسیوس نوشت: مقام آمریکایی گفت که اگر جمهوری‌خواهان در انتخابات میان‌دوره‌ای شکست سنگینی بخورند، ممکن است ترامپ تمایل بیشتری به صدور دستور برای اجرای یک عملیات نظامی گسترده پیدا کند.

خلبانان جنگنده‌های F-۳۵C و F/A-۱۸ با همراه داشتن ساندویچ‌های آماده «اسمیکرز آنکراستبلز»، آدامس و کیسه‌های مخصوص سرویس بهداشتی برای گذراندن شب، با هواپیماهای جنگ الکترونیک، هواپیماهای مجهز به سامانه‌های راداری و بالگردهای شکار زیردریایی هماهنگ می‌شوند تا چتری حفاظتی بر فراز نفتکش‌هایی ایجاد کنند که از این آبراه عبور می‌کنند.

چند ساعت بعد، خلبانان با سرعتی بیش از ۱۰۰ مایل در ساعت (حدود ۱۶۰ کیلومتر در ساعت) به عرشه ناو بازمی‌گردند و فرود می‌آیند. در این هنگام، کابلی قلاب‌های انتهای هواپیما را می‌گیرد و عملیات شبانه آن‌ها را در کمتر از دو ثانیه به پایان می‌رساند.

این مأموریت‌های تقریباً روزانه برای حفاظت از کشتی‌ها به آمریکا و شرکای آن در خلیج فارس کمک کرده است تا با وجود موج حملات ایران، جریان انتقال نفت از این آبراه را احیا کنند. این وضعیت به آمریکا امکان داده است در جنگی که از ماه فوریه ادامه یافته و دسترسی به منابع نفتی جهان را تهدید کرده است، موضع خود را حفظ کند.

ارتش آمریکا می‌گوید طی شش ماه گذشته به عبور بیش از ۳ هزار کشتی تجاری از تنگه هرمز کمک کرده و این اقدام موجب شده است صادرات نفت خلیج فارس در هفته‌های اخیر از سطح پیش از جنگ نیز فراتر برود.

دریاسالار برد کوپر، فرمانده نیروهای آمریکایی در خاورمیانه، آخر هفته گذشته بر فراز این آبراه پرواز کرد؛ در شرایطی که فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) اعلام کرد از تابستان تاکنون ۱.۵ میلیارد بشکه نفت از این مسیر صادر شده است.

با این حال، عملیات پروازی بی‌وقفه که میان دو ناو هواپیمابر، یک ناو تهاجمی آبی‌ـ‌خاکی و پایگاه‌های هوایی سراسر خاورمیانه تقسیم شده است، فشار زیادی بر هواپیماها، خدمه پروازی و شبکه گسترده‌ای از مکانیک‌ها و نیروهای فنی مسئول آماده نگه داشتن هواپیماها برای پروازهای روزانه وارد می‌کند؛ این موضوع را مقام‌های آمریکایی آگاه از این مأموریت‌ها اعلام کرده‌اند.

ساندویچ‌های آماده اسمیکرز آنکراستبلز به تأمین انرژی خلبانان در جریان عملیات کمک می‌کنند. ملوانان وعده غذایی نیمه‌شب خود را در سالن غذاخوری ناو جورج واشنگتن صرف می‌کنند.

ناوهای هواپیمابری که در این درگیری مشارکت دارند، ماه‌هاست به‌صورت شبانه‌روزی و با فرصت استراحت اندک فعالیت می‌کنند؛ موضوعی که رکوردهای جدیدی در دوران معاصر از نظر طول مدت مأموریت و تعداد روزهای متوالی حضور در دریا بدون پهلوگیری در بندر به ثبت رسانده است.

به گفته مقام‌های آگاه از این موضوع، مدت مأموریت ناوشکن‌های مجهز به موشک هدایت‌شونده که ناوهای هواپیمابر را همراهی می‌کنند و در اجرای محاصره دریایی مشارکت دارند نیز تمدید شده است؛ مسئله‌ای که هم به ناوهای جنگی و هم به خدمه آن‌ها فشار وارد می‌کند.

دریاسالار داریل کادل، رئیس عملیات نیروی دریایی آمریکا، این هفته گفت که نیروی دریایی از این درگیری درس می‌گیرد و فشارهای ناشی از آن را در برنامه‌ریزی‌های خود لحاظ می‌کند. به گفته او، نیروی دریایی در حال ایجاد یک مرکز تعمیر و نگهداری کشتی‌ها در پایگاه دیه‌گو گارسیا، جزیره‌ای در اقیانوس هند، است و قصد دارد فرصت‌های بیشتری برای پهلوگیری و استراحت ملوانان در بنادر فراهم کند.

او همچنین گفت با مقام‌های ارشد پنتاگون همکاری می‌کند تا روند تمدید مأموریت ناوها ساماندهی شود و ملوانان و خانواده‌هایشان از مدت مأموریت‌ها اطمینان بیشتری داشته باشند.

کادل گفت: «ملوانان مأموریت‌های طولانی را انجام خواهند داد، اما به توقف و پهلوگیری در بندر نیاز دارند.» او افزود که ملوانان باید درباره مدت مأموریت خود نیز اطلاع و اطمینان روشنی داشته باشند.

در حال حاضر، آمریکا ۵۰ هزار نیروی نظامی و ۲۰ فروند کشتی نیروی دریایی را در سراسر خاورمیانه مستقر کرده است. دفتر بودجه کنگره آمریکا برآورد می‌کند که این درگیری ماهانه بین ۲ تا ۳ میلیارد دلار برای ایالات متحده هزینه دارد؛ زیرا پنتاگون برای تداوم عملیات خود، به‌سرعت در حال مصرف مهمات، سوخت هواپیماها و سایر تجهیزات و تدارکات است.

وال‌استریت ژورنال پیش‌تر گزارش داده بود که پنتاگون اکنون در حال اعزام نیروها و کشتی‌های بیشتری به منطقه است؛ اقدامی که در شرایط بررسی احتمال آغاز دور تازه‌ای از حملات علیه ایران از سوی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، با هدف شکستن بن‌بست و وادار کردن تهران به تسلیم صورت می‌گیرد.

کاخ سفید در بیانیه‌ای اعلام کرد که محاصره دریایی با «تمام قدرت و شدت» ادامه خواهد یافت و آمریکا پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره به ایران حمله نخواهد کرد.

فرماندهان نظامی آمریکا می‌گویند نیروهای این کشور می‌توانند تا هر زمان که از آن‌ها خواسته شود، محاصره دریایی را ادامه دهند و از کشتی‌های تجاری محافظت کنند. با این حال، مقام‌های آمریکایی اذعان دارند که این تلاش پرهزینه و نیازمند منابع گسترده، توانایی آمریکا برای مقابله با نفوذ چین و واکنش احتمالی به بحران‌های دیگر در نقاط مختلف جهان را محدود کرده است.

برخی مقام‌های آمریکایی می‌گویند وضعیت تنگه هرمز بدون کمک بیشتر کشورهای دیگر، به‌طور فزاینده‌ای غیرقابل‌تداوم به نظر می‌رسد. با این حال، تلاش‌های قبلی دولت ترامپ برای تشکیل ائتلافی با هدف تأمین امنیت این تنگه به نتیجه نرسیده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن