ادعای العربیه درباره مذاکرات و دارایی‌‌های مسدودشده ایران + جزئیات

منابع «العربیه» و «الحدث» روز سه‌شنبه اعلام کردند که هیئت‌های ایرانی و آمریکایی امروز در دوحه با نخست‌وزیر قطر و میانجیان پاکستانی دیدار می‌کنند و تأکید کردند که «هیچ گفتگوی مستقیمی بین هیئت‌های ایرانی و آمریکایی امروز در قطر وجود ندارد.»

در ادامه این مطلب آمده است: منابع ما گفتند که مذاکرات غیرمستقیم بین هیئت‌های آمریکایی و ایرانی با حضور میانجی‌ها، فردا چهارشنبه برگزار خواهد شد.

خبر مرتبط
موضع جدید چین درباره آینده مذاکرات ایران و آمریکا

پکن در دیدار وزرای خارجه چین و عربستان سعودی، موضع تازه‌ای درباره آینده مذاکرات، کاهش تنش‌های منطقه‌ای و مسیر دیپلماسی اعلام کرد؛ موضعی که می‌تواند بر روند تحولات پیش‌رو اثرگذار باشد.

افزودند که مذاکرات فردا بین ایران و آمریکا بر تنگه هرمز و ثبات کلی منطقه تمرکز خواهد داشت.

به گفته منابع ما، ایران در پایان هفته ۳ میلیارد دلار از دارایی‌های مسدودشده خود را طبق توافق تبادل زندانیان که در سال ۲۰۲۳ منعقد شد، دریافت خواهد کرد.

پیش از این، ماجد الانصاری، سخنگوی وزارت خارجه قطر، تأکید کرده بود که ۶ میلیارد دلار از دارایی‌های مسدودشده ایران به تهران منتقل نشده و همچنان تابع توافق سال ۲۰۲۳ و مختص خرید کالاهای انسان‌دوستانه است.

او افزود که دوحه با سلطنت عمان درباره امنیت کشتیرانی در تنگه هرمز هماهنگی می‌کند و اشاره کرد که در روزهای اخیر از یک خط ارتباطی مستقیم برای مهار تنش‌ها و تضمین عبور ایمن کشتی‌ها استفاده شده است.

همچنین سخنگوی وزارت خارجه قطر تأکید کرد که استیو ویتکوف، فرستاده آمریکایی، و جرد کوشنر، مشاور رئیس‌جمهور آمریکا، با میانجی‌ها دیدار خواهند کرد، و اشاره کرد که هیچ نشست سطح‌بالایی بین آمریکا و ایران برنامه‌ریزی نشده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.