عصبانیت لاپید از نتانیاهو؛ او اعتماد آمریکا به اسرائیل را از بین برد

یائیر لاپید رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی با انتقاد از عملکرد کابینه نتانیاهو در پرونده ایران، گفت که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی آمریکا را متقاعد کرده بود که فشارها و جنگ می‌تواند اهداف این رژیم در جنگ علیه ایران را محقق کند اما در عمل ارزیابی دقیقی از پیامدها و امکان تحقق این هدف وجود نداشت.

به گزارش سما، وی اظهار کرد: کابینه نتانیاهو در ارائه این سناریو، آثار احتمالی آن بر بازارهای انرژی، وضعیت تنگه هرمز و تحولات جبهه لبنان را در نظر نگرفته بود و در نهایت نیز برنامه مشخصی برای تحقق هدف اعلام‌ شده، نداشت.

لاپید همچنین گفت که نتانیاهو اهمیت راهبردی تنگه هرمز را به‌درستی درک نکرده بود و با افزایش قیمت سوخت، اولویت‌های دولت آمریکا تغییر کرد و توجه واشنگتن نسبت به مطالبات رژیم صهیونیستی کاهش یافت.

وی افزود: پس از آنکه این سناریوها به نتیجه نرسید، اعتماد آمریکا در میانه جنگ نسبت به رویکرد کابینه نتانیاهو کاهش یافت.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.