نحوه فعالیت ادارات در تهران اعلام شد+ جزئیات

معتمدیان استاندار تهران در خصوص نحوه فعالیت ادارات از روز شنبه ۱۵ فروردین‌ماه اظهار کرد: همه بانوان شاغل در استان تهران تا اطلاع ثانوی دورکار هستند.

وی ادامه داد: ادارات و دستگاه‌های اجرایی استان تهران از فردا ۱۵ فروردین ۱۴۰۵ با حداقل ۲۰ درصد کارکنان (تا اطلاع ثانوی) به صورت حضوری به فعالیت می‌پردازند.

استاندار تهران افزود: واحدهای پشتیبان بانک‌ها نیز با حداقل ۲۰ درصد نیرو و حداقل ۳۰ درصد شعب (به‌همراه شعب ارزی و دارای صندوق امانات) فعال هستند.

معتمدیان گفت: واحدهای عملیاتی خدمات‌رسان، شهرداری‌ها، مراکز درمانی، نهادهای نظامی، انتظامی و امنیتی از این شرایط مستثنی هستند‌. 

وی تاکید کرد: مدیران در تمام رده‌ها مشمول دورکاری نمی‌شوند و باید به صورت حضوری به فعالیت بپردازند، مدیران موظف به برنامه‌ریزی برای عدم خلل در خدمت‌رسانی هستند و در صورت نیاز می‌توانند بیش از ۲۰ درصد نیرو نیز به کار بگیرند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.