گاز پرمصرفها را قطع میکنیم
دنیایاقتصاد: روز گذشته جلسه شورای اقتصاد به ریاست محمدرضا عارف، معاون اول رئیسجمهور، برگزار شد. در این جلسه، شیوه تامین بودجه احداث راهآهن دوخطه برقی خاوران ـ تبریز ـ مرند ـ چشمهثریا به تصویب رسید؛ طرحی زیرساختی که با تکمیل آن، کریدور ریلی ترکمنستان ـ ایران ـ ترکیه تکمیل خواهد شد. در این جلسه همچنین افزایش ۵۰۰هزار تومانی مبلغ کالابرگ اقشار نیازمند در مرحله نخست اعلام شد و معاون اول رئیسجمهور بر ضرورت تامین پایدار انرژی صنایع، بازسازی تاسیسات آسیبدیده گاز و همراهی مردم در مدیریت مصرف انرژی تاکید کرد.
عارف در این جلسه با تاکید بر ضرورت مدیریت مصرف انرژی تصریح کرد: ناگزیر به اصلاحات قیمتی برای پرمصرفها هستیم و اگر به میزان مصرف توجه نشود، مجبور میشویم گاز آنها را قطع کنیم. به گزارش پایگاه معاون اول، وی با تاکید بر اینکه راهبرد رئیسجمهور و دولت، تامین انرژی بخش صنعت است، گفت: اگر بخش صنعت با ظرفیت کامل فعالیت کند، بخشهای مهمی از مشکلات اقتصادی حل خواهد شد. عارف ادامه داد: ضمن توجه به راهبرد امیدوار نگه داشتن مردم، باید واقعیات کشور را نیز به جامعه منتقل کنیم و تاکید داشته باشیم که اصلاحات ساختاری و حل ناترازیها برای توسعه، پیشرفت و حل مشکلات کشور انجام میشود. وی در پایان با تاکید بر ضرورت توجه به شرایط اقتصادی کشور و مطالبات مردم گفت: راهبرد دشمن فروپاشی اجتماعی از مسیر فشارهای اقتصادی است. بنابراین شرایط اقتصادی کشور باید بهدرستی درک شود و نباید بهانه به دست دشمن داد.
عارف روز گذشته در جلسه ستاد توسعه علوم و فناوری افتا نیز با تاکید بر ضرورت ارتقای امنیت سایبری کشور در برابر اقدامات دشمن گفت: باید با تلاش بیشتر، طی ۲سال آینده در حوزه فناوریهای نوظهور به جایگاه نخست منطقه دست یابیم و امنیت سایبری کشور را ارتقا دهیم تا در برابر تهدیدها مصون شود. در جلسه ستاد توسعه علوم و فناوری افتا همچنین چهار مصوبه برای ارتقای امنیت ثابتافزار، از جمله تشکیل هسته ملی امنیت ثابتافزار و توسعه زیرساختهای ارزیابی محصولات بومی، به تصویب رسید. در ابتدای این جلسه شورای اقتصاد پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه، نیز فرآیند طیشده برای افزایش مبلغ کالابرگ را تشریح کرد و اعلام کرد که در مرحله نخست، مبلغ ۵۰۰هزار تومان به کالابرگ اقشار نیازمند افزوده خواهد شد. همچنین اعلام شد که بسته اصلاحات حوزه گاز نهایی شده و گزارش آن به رئیسجمهور ارائه شده است.