شماره روزنامه ۶۵۵۹
|

«دنیای‌اقتصاد» از مصوبه شورای عالی امنیت ملی گزارش می‌دهد

اجاره‌نامه‌ها تا زمان «پایان جنگ»، در زمان سررسید، به مدت ۲ ماه و به شکل خودکار، قابل تمدید شد. «دنیای‌اقتصاد» در دو گزارش جداگانه، هم مصوبه شورای عالی امنیت ملی درباره دامنه پوشش «تمدید قراردادهای اجاره» و هم سرنوشت مستاجرهای شهرداری تهران در «جنگ ۱۲ روزه» را بررسی کرد.

مسافران فناوری‌های پیچیده چه کسانی هستند؟

آیا ما به عصر افشاگری نزدیک شده‌ایم؟ پرنده‌های ناشناخته بزرگ‌ترین معمای عصر ما هستند. روسای‌جمهوری آمریکا در دوره‌های مختلف قصد داشته‌اند پرده از پرواز اشیای ناشناس بردارند، اما هر بار اطلاعات قطره‌ای منتشر کردند.

اخبار گزارش روزنامه شماره ۶۴۹۳

    شنبه، ۰۴ بهمن ۱۴۰۴
  • اینترنت عمومی همچنان قطع است،‌اما برخی کاربران دسترسی محدود و کند دارند

    روزنامه شماره ۶۴۹۳

    قطع و وصل اینترنت همراه

    پس از دو هفته قطعی کامل اینترنت بین‌الملل، از پنج‌شنبه شب دوم بهمن‌ماه، برخی کاربران اینترنت همراه به‌صورت محدود، مقطعی و با سرعت پایین به شبکه جهانی متصل شدند. با این حال، اینترنت عمومی همچنان قطع است و منابع معتبر داخلی و بین‌المللی این وضعیت را تایید می‌کنند. کارشناسان این دسترسی‌ها را آزمایشی، مدیریت‌شده و انتخابی می‌دانند.
۱