شماره روزنامه ۶۵۳۰
|

بازارها همچنان در انتظار پایان تنش‌های منطقه‌ای و ثبات اقتصادی هستند

در پی ادامه تنش‌های منطقه‌ای، بازار ارز و طلا با افت قیمت و کاهش معاملات همراه شده است. دلار، سکه و طلا نزول کرده‌اند و فعالان بازار در انتظار ثبات سیاسی و اقتصادی هستند. دولت با سیاست‌های ارزی، در پی تثبیت و کنترل تورم است.

بهای سنگین «دولت کارآمد» در دوره دوم ترامپ چیست؟

پروژه «کوچک‌سازی دولت» و کاهش میلیاردها دلار از هزینه‌های عمومی در دوره دوم ترامپ، اکنون با شعله‌ور شدن بحران خاورمیانه، چهره‌ای پرهزینه به خود گرفته است. تعدیل نیروی کار و قطع بودجه نهادهای حساس توسط «وزارت کارآمدی»، واشنگتن را ناگزیر به بررسی ده‌ها میلیارد دلار «بودجه تکمیلی» کرده است.

اخبار گزارش روزنامه شماره ۶۴۹۳

    شنبه، ۰۴ بهمن ۱۴۰۴
  • اینترنت عمومی همچنان قطع است،‌اما برخی کاربران دسترسی محدود و کند دارند

    روزنامه شماره ۶۴۹۳

    قطع و وصل اینترنت همراه

    پس از دو هفته قطعی کامل اینترنت بین‌الملل، از پنج‌شنبه شب دوم بهمن‌ماه، برخی کاربران اینترنت همراه به‌صورت محدود، مقطعی و با سرعت پایین به شبکه جهانی متصل شدند. با این حال، اینترنت عمومی همچنان قطع است و منابع معتبر داخلی و بین‌المللی این وضعیت را تایید می‌کنند. کارشناسان این دسترسی‌ها را آزمایشی، مدیریت‌شده و انتخابی می‌دانند.
۱