شماره روزنامه ۶۵۴۰
|

تعویق رکود اقتصادی ایران در سال ۱۴۰۵؛

گزارش صندوق بین‌المللی پول از تعمیق رکود اقتصادی ایران در ۱۴۰۵ و تداوم تورم بالا حکایت دارد؛ درحالی‌که برای ۱۴۰۶ بازگشت نسبی رشد پیش‌بینی شده است. همزمان، اقتصاد جهانی نیز تحت‌تاثیر جنگ با کاهش شتاب رشد و افزایش ریسک‌های نزولی مواجه شده است.

رونق فروش و نصب آف‌لاین گیم‌ها؛

قطعی اینترنت اگرچه باعث افت شدید درآمد گیمرها شده، اما یک بازار را داغ کرده و آن هم فروش و نصب بازی‌های آفلاین است. با توجه به اینکه چشم‌اندازی برای بازگشایی اینترنت وجود ندارد، گیمرها به سمت بازی‌‌های آفلاین رفته‌اند و بازار فروش آنها داغ شده است. 

اخبار گزارش روزنامه شماره ۶۴۷۶

    پنجشنبه، ۱۱ دی ۱۴۰۴
  • با ارز ترجیحی ۸.۸میلیارد دلاری موافقت شد؛

    روزنامه شماره ۶۴۷۶

    پایان‌کار بودجه در کمیسیون تلفیق

    کمیسیون تلفیق پس از برگزاری ۱۴جلسه رسمی کارشناسی به اصلاحات خود برای رفع ایرادات بودجه پایان داد و قرار است گزارش تغییرات از جمله بازگشت ارز ترجیحی به مبلغ  ۸.۸‌میلیارد دلار برای تامین کالاهای اساسی به صحن علنی ارائه و هفته آینده درباره آن رای‌گیری شود.
  • «دنیای‌اقتصاد» به معمای ۱۰ روزه درباره «بازار تهران» پاسخ می‌دهد؛

    روزنامه شماره ۶۴۷۶

    تردیدها درباره تونل بازار

    ۱۰ روز پس‌از ادعای «کشف تونل چند هزار متری» در زیرزمین بازار تهران، مشخص شده انبارهای منفصل در فضای زیرین حجره‌ها که به‌رغم «ایجاد غیراصولی»،‌ در گذشته به اطلاع برخی مدیران تهران رسیده بود، توسط برخی مسوولان فعلی به تونل تعبیر شده است.
۱