شماره روزنامه ۶۵۸۳
|

شبکه خصوصی مجازی در ایران و جهان جایگزین مسیر معمول شده است

از سال۲۰۲۴، رشد استفاده از وی‌پی‌ان، در ایران و جهان قابل‌توجه بوده است. آمارها نشان می‌دهد که گردش مالی بازار وی‌پی‌ان در سال ۲۰۲۵ تا ۷۸‌میلیارد دلار بوده است. همچنین گفته می‌شود تا سال ۲۰۳۵ این رقم به ۶۵۱‌میلیارد دلار خواهد رسید.

پنتاگون تهدید جاسوسی اسرائیل از آمریکا را به بالاترین سطح رساند

پنتاگون در اقدامی کم‌سابقه، سطح تهدید ضداطلاعاتی ناشی از جاسوسی اسرائیل علیه آمریکا را به درجه «بحرانی» ارتقا داد. این تصمیم نشان‌دهنده نگرانی عمیق واشنگتن از تلاش‌های تهاجمی تل‌آویو برای دسترسی به رایزنی‌های داخلی دولت ترامپ درباره تحولات خاورمیانه و تشدید اختلافات اخیر میان دو متحد راهبردی است.

اخبار گزارش روزنامه شماره ۶۴۷۱

    شنبه، ۰۶ دی ۱۴۰۴
  • «دیپلماسی» تنها راه خروج از بن‌بست خاورمیانه است

    روزنامه شماره ۶۴۷۱

    حمایت ظریف از طرح دو دولتی

    وزیر خارجه اسبق ایران در جریان گفت‌وگو با یک شبکه عربی با بیان اینکه طرح دو دولتی تنها راه رسیدن به صلح است، نتانیاهو را بزرگ‌ترین مانع برای صلح معرفی و تاکید کرد که وی این طرح را رد می‌کند.
  • سالانه‌ میلیاردها دلار پول‌شویی از پلتفرم پاول دوروف صورت می‌گیرد؛

    روزنامه شماره ۶۴۷۱

    تلگرام؛ پاتوق کلاهبرداران خارجی

    دارک‌وب از شبکه تور به تلگرام منتقل شده است. این پلتفرم هم‌اینک به پاتوق کلاهبرداران روسی و چینی تبدیل شده است و بخش عمده‌ای از پول‌شویی‌ها، قاچاق انسان و مواد مخدر از این پلتفرم صورت می‌گیرد.
۱