شماره روزنامه ۶۵۳۹
|

رونق فروش و نصب آف‌لاین گیم‌ها؛

قطعی اینترنت اگرچه باعث افت شدید درآمد گیمرها شده، اما یک بازار را داغ کرده و آن هم فروش و نصب بازی‌های آفلاین است. با توجه به اینکه چشم‌اندازی برای بازگشایی اینترنت وجود ندارد، گیمرها به سمت بازی‌‌های آفلاین رفته‌اند و بازار فروش آنها داغ شده است. 

«دنیای‌اقتصاد» از افزایش حجم خودرو در معابر اصلی با استناد به سرعت حرکت در پیک‌های سفر گزارش می‌دهد

حجم ترافیک در تهران طی روزهای پس از «آتش‌بس»، بر اساس شاخص سرعت حرکت خودروهای شخصی، افزایش پیدا کرده، اما هنوز تا ازدحام و قفل‌شدگی روزهای قبل از جنگ، فاصله دارد. اسفندماه سرعت حرکت بین کار و منزل در فاصله بیرون تا درون محدوده اداری پایتخت به ۴۰کیلومتر بر ساعت افزایش یافت.

اخبار گزارش روزنامه شماره ۶۴۶۳

    چهارشنبه، ۲۶ آذر ۱۴۰۴
  • چرا قیمت خرید «وام خرید مسکن» به بالاترین رقم در ۱۵ سال‌گذشته رسید؟

    روزنامه شماره ۶۴۶۳

    «تسه» در مرز تاریخی

    بهای «دسترسی خریداران مسکن به وام خرید» به بالاترین میزان ۱۵سال گذشته رسید. قیمت هر فقره اوراق وام مسکن، تسه، در ماه جاری ۱۶۰هزار تومان شده است؛ «تسه» برگه خرید «وام خرید مسکن» است که با قیمت‌ فعلی آن، ۳۰درصد مبلغ وام، تبخیر می‌شود. جهش «تسه» ۴ علت دارد.
  • فیفا وظیفه دلالی بلیت‌ها را برعهده گرفت؛

    روزنامه شماره ۶۴۶۳

    قیمت چهار برابری بلیت‌های جام‌جهانی

    افزایش چهار برابری بهای بلیت‌های جام‌جهانی آمریکا نسبت به قطر، آن را به گران‌ترین بلیت تاریخ فیفا تبدیل کرده است. در فرآیند جدید قیمت‌گذاری، بلیت‌ها طی سه مرحله از حالت کاملا نامشخص تا بازی‌های مشخص عرضه شده‌اند. منتقدان بر این باورند که این رویکرد، فوتبال را به رویدادی مختص ثروتمندان تبدیل می‌کند.
۱