شماره روزنامه ۶۴۵۲
|

چرا دولت باید به سمت حذف نهادهای غیربهره‌ور حرکت کند؟

بررسی‌ها نشان می‌دهد در سال‌های اخیر، دولت‌ها با کاهش درآمدهای نفتی و افزایش کسری بودجه روبه‌رو شده‌اند. در این میان پیشنهاد می‌شود در تنظیم بودجه ۱۴۰۵ نهادهای بدون کارکرد اقتصادی مشخص که فشار مالی ایجاد می‌کنند، نخستین نهادهایی باشند که در اولویت نخست اصلاحات هزینه‌ای قرار می‌گیرند.

دیدار پنج‌ساعته پوتین با فرستادگان ترامپ در مورد اوکراین بدون توافق پایان یافت؛

ماراتن پنج‌ساعته برای پایان جنگ اوکراین به بن‌بست خورد. فرستادگان ترامپ که با آرزوی توافقی بزرگ، راهی مسکو شده بودند، دست‌ خالی بازگشتند. این ناکامی دیپلماتیک نشان داد که کلید صلح در جیب تاجران نیویورکی نیست و پایان‌دادن به این جنگ، بسیار پیچیده‌تر از وعده‌های انتخاباتی ترامپ است.

اخبار گزارش روزنامه شماره ۶۳۹۵

    یکشنبه، ۰۶ مهر ۱۴۰۴
  • ارز تخصیصی خودرو و قطعات در بهار امسال بررسی شد؛

    روزنامه شماره ۶۳۹۵

    چاه ویل ارز خودرویی

    طی بهار امسال نزدیک به ۴۰درصد ارز خودرویی به مونتاژکاران رسید و در مقابل، واردات خودروی آماده با تخصیص کمتر روبه‌رو شد. این مدل تامین ارزی «عرضه خودرو» با توجه به سطح کیفی تولیدات مونتاژی در مقایسه با خودروی وارداتی، مدت‌هاست مورد انتقاد کارشناسان این بازار است.
  • بانک مرکزی از اقدامات این نهاد در جهت تسهیل تخصیص ارز خبر داد؛

    روزنامه شماره ۶۳۹۵

    مانور بازارساز ارزی

    بانک مرکزی با هدف تسریع تخصیص ارز، حمایت از فعالان اقتصادی و کاهش آثار فعال شدن مکانیسم ماشه، مجموع اقداماتی را به اجرا گذاشته است. این اقدامات شامل طرح تخصیص اعتباری ارز، راه‌اندازی تالار دوم مرکز مبادله، عملیاتی شدن سامانه ارز خدماتی از آبان‌ماه و تعیین سقف خرید رمزپول‌های پایه ثابت است.
۱