شماره روزنامه ۶۴۵۳
|

وظایف دستگاه قضا در مقوله حجاب تشریح شد؛

رئیس قوه قضائیه با تاکید بر نقش دستگاه قضا در برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی تصریح کرد: وضعیت موجود قابل تداوم نیست و همه دستگاه‌ها در برابر شرع، قانون و مطالبه جامعه مسوول‌ هستند. اژه‌ای البته تاکید کرد که این مساله باید بدون اتکا به برخورد صرفا قهری باشد.

چرا دولت باید به سمت حذف نهادهای غیربهره‌ور حرکت کند؟

بررسی‌ها نشان می‌دهد در سال‌های اخیر، دولت‌ها با کاهش درآمدهای نفتی و افزایش کسری بودجه روبه‌رو شده‌اند. در این میان پیشنهاد می‌شود در تنظیم بودجه ۱۴۰۵ نهادهای بدون کارکرد اقتصادی مشخص که فشار مالی ایجاد می‌کنند، نخستین نهادهایی باشند که در اولویت نخست اصلاحات هزینه‌ای قرار می‌گیرند.

اخبار گزارش روزنامه شماره ۶۳۰۹

    سه‌شنبه، ۲۰ خرداد ۱۴۰۴
  • در بحبوحه فضاسازی‌های مدیرکل آژانس و تروئیکای اروپایی در نشست شورای حکام انجام می‌شود

    روزنامه شماره ۶۳۰۹

    وین در انتظار پاسخ تهران

    شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در حالی برای صدور قطعنامه علیه ایران با محوریت تروئیکای اروپایی خیز برداشته است که نیم نگاهی هم به پاسخ تهران به طرح پیشنهادی آمریکا دارد. قرار است پاسخ ایران ظرف چند روز آینده نهایی و اعلام شود.
  • در نشست «اقتصاد ایران و مذاکرات هسته‌ای» به میزبانی «دنیای اقتصاد» بررسی شد؛

    روزنامه شماره ۶۳۰۹

    چشم‌انداز تحریم‌ها

    دنیای اقتصاد: نشست دوم از سری نشست‌های «اقتصاد ایران و مذاکرات هسته‌ای» دیروز در سالن همایش‌های اقتصادی روزنامه «دنیای اقتصاد» برگزار شد. در این نشست محمدحسین عادلی، دیپلمات و اقتصاددان، حمید قنبری و محسن محبی دو حقوق‌دان درخصوص سناریوهای توافق و وضعیت رفع تحریم‌ها سخنرانی کردند.
۱