به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد؛ رهبر انقلاب در دیدار کارگران فرمودند: کارگر یکی از ستون‌های اصلی قوام و دوام جامعه و سرمایه اصلی برای تحقق شعار سال است. چرا باید ممنوعیت واردات محصولاتی که در داخل تولید می‌شوند، برداشته شود؟ اگر کیفیت محصول داخلی پایین است، باید تلاش شود تا کیفیت آن ارتقا پیدا کند، نه اینکه راه واردات را باز کنیم.

چند سال پیش درباره خودروهای داخلی بحث می‌شد که مصرف بنزین بالایی دارند؛ در همان زمان گفتم جوان ایرانی که در شرایط محاصره اقتصادی و علمی می‌تواند موشک و سلاح پیشرفته تولید کند، قطعاً می‌تواند خودرویی با مصرف کمتر و کیفیت بهتر هم تولید کند.

آسان‌ترین راه، واردات است؛ اما این به ضرر کشور، جامعه کارگری و تولید ملی است. یکی از مهم‌ترین ابعاد حمایت از کارگر، مصرف کالای داخلی و تبدیل این رویکرد به فرهنگ عمومی است.

ایشان تأمین ایمنی کارگر را مسئولیتی مهم برشمردند و با اشاره به اخبار اسف‌بار حوادث معادن در چند سال اخیر گفتند: البته طبق گزارش‌های رسیده، مشکل ایمنی محدود به معادن نیست و تأمین ایمنی کارگران در همه واحدهای تولیدی، چه به وسیله الزامات فنی و چه با پوشش‌های تأمین اجتماعی باید به صورت جدی پیگیری و اجرا شود.