روایت میدانی از خرابیهای سیل سوادکوه
بنابر اعلام روابط عمومی استانداری مازندران و روابط عمومی فرمانداری سوادکوه؛ نامی، معاون وزیر و رئیس مدیریت بحران، غلامی فرماندار سوادکوه، عباسی نماینده مجلس شورای اسلامی، محمودی رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر، کریمی دادستان کل مازندران، باقری دادستان سوادکوه، جهانیان مدیرکل راهداری مازندران، صالح تبری رئیس اورژانس ۱۱۵ استان، فخاری مدیرعامل هلال احمر مازندران و مدیران ادارات و نهادها در ساعات اولیه اعلام حالت بحرانی از سوی فرماندار سوادکوه، ستاد بحران را در شهرستان سوادکوه تشکیل دادند.
در این ستاد، فرماندار سوادکوه گفت: در اثر سیل شدیدی که حوالی ساعت ۲۰ روز سهشنبه پنجم تیرماه رخ داده است، بخشهایی از شهرستان سوادکوه و برخی از روستاها دچار آبگرفتگی و برخی از جادهها نیز مسدود شدند.
ستاد بحران، پس از وقوع سیل در سوادکوه، از خسارات ناشی از این پدیده طبیعی در ساعات اولیه بازدید و دستورات لازم را به دستگاههای متولی و واحدهای ستادی استانداری صادر کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی استانداری مازندران؛ حسینعلی محمدی شیرکلایی مدیرکل مدیریت بحران استان مازندران اظهار کرد: اکنون ۶۰۰ نیروی انسانی در قالب ۴۴ تیم امدادی و خدماترسان با به کارگیری ۳۶ دستگاه ماشینآلات سنگین در منطقه حضور دارند و در حال بازگشایی جاده سوادکوه و جمعآوری ضایعات ناشی از آورده سیلاب هستند که بازگشایی این محور قطعا به طول خواهد انجامید.
مشاهدات عینی خبرنگار دنیای اقتصاد حاکی از آن است که آسیب فراوانی به زیرساختهای راه، مسکونی، خدماتی، شهری، روستایی، کشاورزی، حملونقل، بستر رودخانه، آب، برق، تجاری، صنعتی و ماشینآلات وارد شده است. به گفته روابط عمومی جهادکشاورزی شهرستان سوادکوه میزان خسارات در حال بررسی است.