شماره روزنامه ۶۲۵۴
|

اخبار ورزشی

    دوشنبه، ۲۹ بهمن ۱۴۰۳
  • آخرین خیز پرسپولیس برای صعود

    روزنامه شماره ۶۲۲۹

    روز بزرگ جبران

    مسابقات هفته آخر مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا از امروز آغاز می‌شود و در دیداری که برای ایرانیان بسیار مهم است، از ساعت ۱۹:۳۰ پرسپولیس به مصاف النصر عربستان خواهد رفت. بعد از رفع مشکلاتی که در ماه‌های گذشته وجود داشت، حالا تیم‌های ایرانی قادر به میزبانی از رقبا خواهند بود. پرسپولیس از سه بازی خانگی قبلی، تنها یک مسابقه برابر پاختاکور را در تهران برگزار کرده و حالا برای دومین بار به معنای واقعی کلمه میزبان خواهد بود؛ برابر النصر، تیمی که هر چقدر هم به ستاره‌هایش استراحت بدهد، باز هم مخوف و پرقدرت است!
  • مقایسه جالب توجه حق پخش تلویزیونی در اروپا

    روزنامه شماره ۶۲۲۹

    انگلیس؛ یک جهان دیگر!

    دنیای اقتصاد: حق پخش تلویزیونی یکی از راه‌های اصلی کسب درآمد تیم‌های باشگاهی سراسر دنیاست و این فرصت تنها در ایران نادیده گرفته می‌شود! هرچند بارها در این خصوص حرف زده و مطلب نوشته شده، اما بیایید یک بار دیگر بزرگ‌ترین لیگ فوتبالی دنیا را از این حیث بررسی کنیم تا متوجه شویم چه اعداد و ارقام عظیمی در این راه جابه‌جا می‌شوند.
  • ایران، یمن را ۶‌ تایی کرد

    دنیای اقتصاد: تیم‌های ملی جوانان ایران و یمن ظهر دیروز در چارچوب هفته دوم مرحله گروهی جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا به مصاف هم رفتند که این دیدار در نهایت با برتری ۶‌بر‌صفر ایران به پایان رسید. ابوالفضل زمانی‌(دو گل)، یعقوب براجعه، اسماعیل قلی‌زاده، رضا غندی‌پور‌ و ابوالفضل زلیخایی گل‌های ایران را به ثمر رساندند.
  • ماتزاری چه شد؟

    دنیای اقتصاد: در حالی که دستیار و وکیل والتر ماتزاری، سرمربی مطرح ایتالیایی بعد از بررسی شرایط استقلال به کشورشان بازگشته‌اند، هنوز تکلیف حضور یا عدم حضور این مربی در اردوگاه آبی‌ها مشخص نیست.
  • لشکر غایبان استقلال

    دنیای اقتصاد: استقلال در حالی فرداشب در بازی آخر مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا باید به مصاف الریان قطر برود که آبی‌پوشان زیادی این مسابقه را از دست داده‌اند. مهرداد محمدی، جلال‌الدین ماشاریپوف، ابوالفضل جلالی، جوئل کوجو و محمدحسین مرادمند به دلیل مصدومیت به این بازی نرسیدند. محمدحسین اسلامی وینگر استقلال نیز به دلیل حکم انضباطی AFC از همراهی آبی‌پوشان محروم است.
  • فصل برای دیالو تمام شد

    دنیای اقتصاد: آماد دیالو ۲۲ ساله که با ۶ گل بهترین گلزن یونایتد در لیگ برتر است، از ترکیب تیمش برای دیدار دیروز مقابل تاتنهام خط خورد و معلوم نیست بتواند در ادامه فصل برای تیمش به میدان برود.
۱