تقریبا خالی از هیجان

حال اینکه اصرار سازمان لیگ برای برگزاری همزمان بازی‌هایی که بسیاری از آنها فاقد هیجان و حساسیت است به چه علت بوده، شاید خود دوستان هم ندانند! مطابق برنامه فولاد که هنوز نیم نگاهی به کسب رتبه سوم و لغزش پرسپولیس دارد، برای دربی اهواز برابر استقلال خوزستان صف‌آرایی می‌کند. استقلال در دیداری کاملا تشریفاتی به مصاف تیم هم امتیازش در جدول یعنی چادرملو می‌رود تا سومین بازی متوالی مجتبی جباری در آزادی و به نوعی پیش‌بازی جدال با نفت آبادان در جام حذفی برگزار شود. گل‌گهر در سیرجان میزبان شمس‌آذر است، آلومینیوم اراک از ملوان پذیرایی می‌کند و ذوب‌آهن هم به مصاف مس رفسنجانی می‌رود که خطر سقوط کمی تا قسمتی تهدیدش می‌کند.

در تهران هوادار سقوط کرده میزبان سپاهان است و این بهترین فرصت برای شاگردان پاتریس کارترون است تا بتوانند جایگاه دوم جدولشان را تثبیت کنند. پرسپولیس هم پس از سال‌ها به خرم‌آباد می‌رود تا برابر تیم چغر خیبر بایستد و امیدوار باشد سپاهان در بازی همزمان امتیاز از دست بدهد.

در تبریز تراکتور در شمایل یک قهرمان قرار است برابر هواداران خودی بایستد تا بعد بیش از نیم قرن، تبریزی‌ها شادی فتح لیگ را برای نخستین بار تجربه کنند. البته رقیب آنها نساجی است که با سرمربی جدیدش، کورسوی ماندن در لیگ را دنبال می‌کند. قائمشهری‌ها در این راستا باید قهرمان را شکست دهند و منتظر باخت مس و سپس بازی‌های هفته آخر باشد.