کیش مقصد گردشگری فرهنگی و هنری ایران

دنیای اقتصاد-کیش- در این نشست طرفین ضمن بررسی ظرفیت‌های فرهنگی و هنری جزیره کیش، بر توسعه همکاری‌های مشترک در حوزه‌های هنر، گردشگری فرهنگی و برگزاری رویدادهای فاخر گفت‌ وگو کردند.

کبیری دراین نشست با اشاره به آمار حضور ۳ میلیون نفری گردشگر داخلی ‌و خارجی در کیش گفت: نگاه ما به گردشگری فقط بخش تفریحی نیست و باید از مقصد تفریحی صرف، به یک مقصد اقتصادی و فرهنگی تبدیل شویم.

وی افزود: ایجاد فضاهای هنری، برگزاری رویدادهای شاخص و بین المللی و حمایت از تولیدات فرهنگی از اولویت‌های منطقه آزاداست و این میسر نمی‌شود مگر با هماهنگی بین دستگاهی که حضور شما در معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بسیار می‌تواند کارساز باشد.

مدیرعامل منطقه آزاد کیش در پایان با بیان اینکه طبق آمارها رشد پایدار گردشگری در کیش ملموس است اما باز نباید ما دست از تلاش برداریم؛ تاکید کرد: ما باید به صورت مشترک برنامه‌ریزی‌های کلانی برای بهار و تابستان ۱۴۰۴ از جمله برگزاری جشنواره‌ها، کنسرت‌ها، نمایشگاه‌های هنری و ایجاد فضاهای جدید برای فعالیت‌های هنرمندان در جزیره کیش تعریف کنیم و به سمت آن گام برداریم.

در ادامه این نشست رضایی معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نیز با اشاره به اهمیت گسترش فعالیت‌های هنری در مناطق آزاد، افزود: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از هرگونه برنامه‌ریزی برای گسترش تعاملات هنری در جزیره کیش حمایت می‌کند. این جزیره می‌تواند پایلوتی برای اجرای برنامه‌های ملی و بین‌المللی در حوزه فرهنگ و هنر باشد.