بهره مندی از توان متخصصان داخلی

دنیای اقتصاد- کیش-.محمد کبیری با بیان اینکه این پروژه توسط بخش خصوصی اجرا میشود، افزود: سرمایهگذاری در اجرای این طرح مهم اقتصادی رقمی افزون بر هفت میلیون یورو است و طبق برنامهریزی صورت گرفته در مدت ۱۲ ماه وارد مدار بهرهبرداری خواهد شد و ظرفیت آن تولید ۲۰ تن گاز مایع در روز است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به اجرای این پروژه براساس استانداردهای زیست محیطی، گفت: ارزش حرارتی بالاتر نسبت به گاز طبیعی، ایمنی بالاتر نسبت به LPG، امکان انتقال گاز بدون احداث لوله به مناطق خارج از شبکه و امکان ذخیرهسازی بلندمدت و... از ویژگیهای گاز طبیعی مایع شده است.
کبیری با تاکید بر استفاده هر چه بهتر از ظرفیتهای موجود، تصریح کرد: قطر اعلام کرده که در سال ۲۰۲۷ بیش از ۲۷ میلیون تن «ال ان جی» از میادین مشترک نفتی با ایران تولید و صادر خواهد کرد که در همین راستا در تلاشیم تا ما نیز در مسیر بهرهبرداری مناسب از ظرفیتهای خود قدم برداریم.