شماره روزنامه ۶۱۱۱
|

  • تصمیم به عقبگرد در طراحی یک محصول

    مترجم: مریم رضایی
    امروز بیش از ۵۰۰ میلیون نفر در دنیا از دیابت رنج می‌‌‌‌‌برند؛ یک بیماری خودایمنی که باعث می‌شود لوزالمعده انسولین کمی تولید کند یا اصلا انسولین تولید نکند و افراد مبتلا نتوانند گلوکز را در بدن و جریان خون خود تنظیم کنند. دیابت یکی از شایع‌‌‌‌‌ترین بیماری‌‌‌‌‌های مزمن در جهان است که به سرعت هم در حال زیاد شدن است و انتظار می‌رود تا سال ۲۰۴۵ بیش از ۷۴۰ میلیون نفر را تحت‌تاثیر قرار دهد. این بیماری وقتی تحت نظارت و درمان قرار نگیرد، می‌تواند به سرعت زندگی را تهدید کند.
  • بهره‏‏‌وری نیروی کار، نیازمند توجه به سلامت و رفاه

    همه ما شرایط استرس‌‌‌زا را در محل کار تجربه کرده‌‌‌ایم. از انتظارات غیرواقع‌‌‌بینانه در مورد عملکرد گرفته تا روسای پرتوقع یا شخصیت‌‌‌های سرسخت، همه افراد فشارهای مرتبط با کار را که می‌تواند بر سلامت روان تاثیر بگذارد، تجربه کرده‌‌‌اند.
  • ۱۰ درصدی‌‌‌‌‌‌ها چگونه گل کاشته‌‌‌اند؟

    مترجم: منا اختیاری
    ۱۰درصدی‌‌‌ها که هستند؟ در میان کارکنان توانمند و درخشانی که ما با آنها مصاحبه کردیم، زیرگروهی ۱۰ درصدی وجود داشت که نه‌تنها در مدیریت خرده‌‌‌استرس‌‌‌هایشان بهترین بودند، بلکه به واسطه لحظات کوتاه برقراری ارتباط حقیقی با دیگران زندگی‌‌‌هایی غنی و چند بعدی برای خود رقم می‌‌‌زدند.
  • نوآوری برای شکل‏‏‌دهی اقتصاد چرخشی

    مترجم: مهدی نیکوئی
    افزایش پایداری زیست‏‏‌محیطی-اجتماعی در دورانی که جهان به سمت اقتصاد چرخشی می‌رود، نیازمند توانایی شرکت‌ها برای ردگیری محصولات و مواد تولیدی‏‏‌، مصرفی و بازیافتی‏‏‌شان است. با این حال، صنایع بسیاری برای کسب این آگاهی و شفافیت داده‏‏‌ها مشکل دارند. در این میان، ۱۳استارت‌آپ نوآور، راهکارهایی برای حل این چالش و ردیابی محصولات و مواد شرکت‌ها در صنایع مختلفی مانند پلاستیک، مد و کشاورزی ارائه کرده‏‏‌اند.
  • مدیران عامل و چالش نادیده‌گرفتن فرهنگ پایداری دیجیتال

    دکتر محمد کارگر شورکی عضو موسس هسته پژوهشی پایداری کسب‌وکار دانشگاه تهران
    «فرهنگ، استراتژی را سر صبحانه می‌‌‌بلعد» عبارتی است پرمحتوا که اولین بار توسط پیتر دراکر، بنیان‌گذار مدیریت نوین دنیا مطرح شده و اهمیت موضوع فرهنگ را بیان می‌کند. فرهنگ عامل مهمی است که اغلب مدیران عامل به آن توجه نکرده و تاکیدی بر بازآفرینی آن نداشته‌‌‌اند، ولی باعث شده بارها شکست و عدم‌موفقیت برنامه‌‌‌های تحول سازمانی و عدم‌تحقق استراتژی‌‌‌ها، تجربه شود. تغییر فرهنگ سازمانی بسیار سخت‌‌‌تر و پیچیده‌‌‌تر از برنامه‌‌‌ها و استراتژی تحول سازمانی است و تا بستر فرهنگی مناسب فراهم نشود، این مهم محقق نخواهد شد. چند سالی است که کسب‌وکارها درگیر دو چالش بنیادین پایداری و تحول دیجیتال شده‌‌‌اند، به‌‌‌طوری‌‌‌که نه‌تنها کسب‌وکارها، بلکه کشورها نیز تحت‌تاثیر قرار گرفته‌‌‌اند و مشکلات بزرگی سر راهشان ایجاد شده است.
  • مقایسه پلتفرم‏‌های آموزشی موفق: کدام برای شما مناسب است؟

    پیمان شمس / مدرس و مشاور آموزش‏‌های سازمانی
    در دنیای امروز که آموزش آنلاین به سرعت در حال گسترش است، انتخاب یک پلتفرم آموزشی مناسب می‌تواند چالش‌‌برانگیز باشد.
  • ۸ ویژگی فرهنگی برای تاب‏‏‌آوری

    مترجم: مهدی نیکوئی
    تاب‏‏‌آوری به توانایی یک سازمان برای انطباق، واکنش و احیا پس از بحران‌ها و تغییرات محیطی گفته می‌شود. در عصر کنونی کسب و کار که شرایطی مانند تلاطم، ابهام، پیچیدگی و تردید عادی شده‏‏‌، تاب‏‏‌آوری سازمانی حیاتی‏‏‌تر از هر زمانی شده است. برای تاب‏‏‌آور شدن، سازمان‌ها باید ویژگی‏‏‌های بارزی به دست آورند که شاید برای فعالیت در سال‌های گذشته چندان اهمیت نداشتند ولی امروزه تبدیل به یک اجبار محیطی شده است.
  • چطور وظایف تیم را به درستی واگذار کنیم؟

    شعیب حسنی / مدیر منابع انسانی «دنیای‌ اقتصاد»
    واگذاری درست وظایف، مهارتی حیاتی برای آن دسته از رهبران سازمان است که به دنبال افزایش پتانسیل تیم خود و مدیریت بهینه زمان هستند. این عمل نه تنها تیم را توانمند می‌‌‌سازد، بلکه به رهبر تیم کمک می‌‌‌کند بر وظایف استراتژیک‌‌‌تر متمرکز شود. با این حال، واگذاری تنها به معنای سپردن کارها نیست؛ بلکه نیازمند ارتباط روشن، اعتماد و شناخت نقاط قوت تیم است.
  • کوکوآ: سفر قهوه از اتیوپی به سراسر جهان

    مترجم: مریم مرادخانی
    قهوه در اتیوپی دارای اهمیت فرهنگی عمیقی است. این محصول خوش‌عطر و طعم در تار و پود جامعه اتیوپی ریشه دوانده و در آیین‌‌‌های اجتماعی این کشور، جایگاه پررنگی دارد. در هر محفلی، حتما چند فنجان قهوه نیز پیدا می‌شود. قهوه برای اهالی این کشور تنها یک نوشیدنی نیست بلکه بهانه‌‌‌ای برای دور هم جمع شدن است که میان افراد جامعه، پیوند ایجاد می‌کند. علاوه بر جنبه فرهنگی، قهوه نقش مهمی در اقتصاد این کشور نیز دارد.
  • تاثیر مثبت تازگی بر مغز

    مترجم: منا اختیاری
    انسان‌‌‌ها با داشتن یک روتین ثابت، کار بیشتری از پیش می‌‌‌برند و در عین حال کار مغز هم کمتر می‌‌‌شود. هر بار که بخواهید برای سرکار رفتن آماده شوید یا برای روزتان برنامه‌‌‌ریزی کنید، مغزتان مجبور نیست چرخ را از ابتدا اختراع کند و پیمایش صفر تا صدی داشته باشد، اما پایبندی به یک روتین تکراری همیشگی می‌‌‌تواند به سرعت شما را به سمت کسالت و نارضایتی سوق دهد.
  • فشار هزینه تهیه دارو و تجهیزات بر دوش محک

    نشست خبری خیریه‌‌‌های حوزه سرطان کودک، به مناسبت ماه اطلاع‌‌‌رسانی سرطان کودک در «محک» برگزار شد. در این نشست به جز مدیر موسسه محک، مدیران موسسه‌‌‌های دیگر مانند موسسه خیریه کسا در اصفهان، موسسه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان خراسان و همچنین مدیر انجمن حمایت از کودکان مبتلا به سرطان تبریز (تسکین) که در ارتباط با حمایت و بهبود سرطان کودکان فعالیت می‌کنند حضور داشتند.
  • «واکنش‌سنجیده»، مهارت مدیران حمایتگر (بخش دوم و پایانی)

    نویسندگان: Christina Bradley، Lindy Greer مترجم: مریم مرادخانی
    به عنوان یک مدیر، اگر ببینید کارمندتان مدتی است که غمگین یا مضطرب است چه واکنشی نشان می‌‌‌دهید؟ آیا مداخله می‌‌‌کنید، از او علت را جویا می‌‌‌شوید و راه‌حل پیشنهاد می‌‌‌دهید؟ یا از ترس ورود به حریم خصوصی او، چیزی نمی‌‌‌پرسید و او را به حال خود رها می‌‌‌کنید؟ تحقیقات نشان داده که واکنش ‌سنجیده نسبت به احساسات کارکنان می‌تواند تاثیر شگرفی بر حال آنها، رابطه‌‌‌تان با آنها و عملکرد کلی تیم داشته باشد. به‌عنوان یک رهبر سازمانی باید بدانید چه زمانی به مساله ورود کنید، چه زمانی راه‌حل پیشنهاد دهید و چه زمانی، صبر پیشه کنید.
  • نقش دولت در تعادل کار-زندگی(بخش سی‌‌‌‌ و چهارم)

    مترجم: مهدی نیکوئی
    کار بیش از حد و فرسودگی شغلی به شکل یک معضل فراگیر در حوزه‌‌‌‌های اقتصادی و حتی کشورهای گوناگون دیده می‌شود. این معضل به نوعی ریشه در ناآرامی و هراس‌‌‌‌های ذهنی افراد دارد. به همین دلیل نخستین راهکارهای آن از سطح فردی شروع می‌شود. اما فراگیر بودن نشان می‌دهد که شرایط کلان کشورها نقش مهمی در شیوع یا کنترل آن دارد.
  • اثر شبکه‌‌‌های عصبی بر سوگیری هوش مصنوعی (قسمت چهلم)

    مترجم: سید‌حسین علوی لنگرودی alavitarjomeh@gmail.com
    اطلاعات و داده‌‌‌هایی که دارای سوگیری هستند مهم‌ترین عامل بروز تبعیض در الگوریتم‌‌‌ها محسوب می‌‌‌شوند. بااین‌‌‌حال باید دانست که خود شبکه‌‌‌های عصبی عمیق هم به این مساله دامن می‌‌‌زنند و باعث سوگیری بیشتر هوش مصنوعی می‌‌‌شوند.
  • مدیریت بهتر در شرایط رقابتی‏‏‌تر

    شعیب حسنی
    در محیط کار امروزی، مهارت‌‌‌های فنی دیگر به‌‌‌تنهایی برای موفقیت کافی نیستند. آنچه بیش از هر چیز مدیران را متمایز می‌کند، مهارت‌‌‌های نرم آنهاست که شامل توانایی برقراری ارتباط موثر، رهبری تیم، مدیریت احساسات، سازگاری با تغییرات و حل تعارضات می‌شود.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر