شماره روزنامه ۶۱۰۵
|

  • مدیریت بهتر در شرایط رقابتی‏‏‌تر

    شعیب حسنی
    در محیط کار امروزی، مهارت‌‌‌های فنی دیگر به‌‌‌تنهایی برای موفقیت کافی نیستند. آنچه بیش از هر چیز مدیران را متمایز می‌کند، مهارت‌‌‌های نرم آنهاست که شامل توانایی برقراری ارتباط موثر، رهبری تیم، مدیریت احساسات، سازگاری با تغییرات و حل تعارضات می‌شود.
  • منابع انسانی و مدیریت نیروی کار در عصر هوش مصنوعی

    وحید لشگری
    یکی از مهم‌ترین کارکردهای هوش مصنوعی در حوزه منابع انسانی، تاثیر آن بر عملکرد خود متخصصان منابع انسانی است. استفاده از هوش مصنوعی در این حوزه باعث افزایش کارآیی در وظایف مختلف، از جمله مدیریت استعدادها، می‌شود. به عنوان مثال، هوش مصنوعی مولد می‌تواند در نوشتن شرح وظایف و بهبود فرآیندهای استخدام مورد استفاده قرار گیرد.
  • ماتریس اولویت‏‏‌های پایداری کسب‌و‌کار

    مترجم: مهدی نیکوئی
    مسوولیت‌‌‌های اجتماعی و فشارهای ذی‌نفعان برای ساختن آینده‌‌‌ای سبزتر به طور جمعی، بسیاری از کسب‌و‌کارها را به سمت تدوین استراتژی‌‌‌های پایداری برده است. شرکت‌ها و کسب و کارهایی که ریشه‌‌‌دار هستند و قصد تغییر حوزه فعالیت خود را ندارند، می‌توانند فرآیند تدوین استراتژی خود را از تحلیل استراتژی فعلی و سپس تعیین اولویت‌‌‌های عملکردی شروع کنند. در این مطلب، به تعیین اولویت‌‌‌های عملکردی و شیوه طراحی یک ماتریس مادی می‌‌‌پردازیم.
  • «دریای شباهت» در درخواست‏‏‌های شغلی

    مترجم: منا اختیاری
    با کاهش فرصت‌‌‌های شغلی در بریتانیا طی چند سال گذشته، جویندگان کار مجبور شده‌‌‌اند روش‌های بدیعی برای برجسته کردن خود در میان انبوه متقاضیان پیدا کنند. تکنولوژی‌‌‌های جدیدی همچون هوش‌‌‌مصنوعی مولد و ابزارهای دیجیتال پیشرفته، تولید رزومه‌‌‌ و معرفی‌‌‌نامه‌‌‌ را بسیار ساده‌‌‌تر و سریع‌‌‌تر کرده‌‌‌اند. خروجی قوی و حرفه‌‌‌ای این ابزارها قابل مقایسه با روزگار صفحه A۴ سفید و فونت کسل‌‌‌کننده «تایمز نیو رومن» نیست.
  • ۵ سوال که می‌توانند ویژگی‏‏‌های هدایتگری متقاضیان کار را آشکار کنند

    افراد معمولا در مصاحبه‌‌‌های شغلی بهترین نسخه از خود را نشان می‌دهند. آنها تلاش می‌کنند تاثیر مثبتی بر کارفرمای احتمالی بگذارند و احتمالا پاسخ سوالات رایج را هم از قبل تمرین کرده‌‌‌اند. با این شرایط، تشخیص بهترین گزینه می‌تواند دشوار باشد.
  • در گفت‏‏‌وگوهای سخت از «ما» به‌جای «شما»‏‏‌ استفاده کنید

    مترجم: مریم رضایی
    اگر می‌‌‌خواهید پیامی به کسی بفرستید که احتمال می‌‌‌دهید او را ناراحت کند، یک فرمول ساده وجود دارد که می‌تواند مسوولیت را به طور کامل گردن طرف مقابل نیندازد: به جای «شما» از «ما» استفاده کنید.
  • واکنش مناسب به احساسات کارکنان

    نویسندگان: Christina Bradley، Lindy Greer مترجم: مریم مرادخانی
    فرض کنید از کنار میز کارمندتان رد می‏‏‏‌شوید که می‏‏‏‌بینید آرنج‏‏‏‌هایش را روی میز گذاشته و سرش را بین دست‏‏‏‌هایش گرفته. معلوم است استرس دارد. آیا چیزی می‏‏‏‌گویید؟ در چنین شرایطی چه باید گفت؟ برخورد سنجیده با احساسات منفی کارکنان، یک مهارت مهم رهبری سازمانی و در عین حال سخت است. وقتی نیروی کاری عصبانی، ناراحت یا افسرده است، دانستن اینکه چه بگویید یا نگویید می‏‏‏‌تواند تاثیر بسیاری در حال او، کیفیت رابطه‏‏‏‌تان با او و عملکرد تیمتان داشته باشد. ما طی تحقیقاتمان درباره احساسات در محیط کار و همکاری با طیف وسیعی از سازمان‏‏‏‌های بین‏‏‏‌المللی مثل اکسون موبیل، جنرال موتورز و پپسی به این سوال پاسخ دادیم که رهبران سازمانی چگونه باید به احساسات دیگران به گونه‏‏‏‌ای پاسخ دهند که سلامت آنها و فرهنگ و اثربخشی سازمان حفظ شود.
  • چالش‏‌های تعادل‏‌بخشی کار و زندگی

    مترجم: مهدی نیکوئی
    سلامت روان افراد شاغل و میزان شادمانی و رضایت آنها از زندگی‌‌شان به میزان قابل‌توجهی بستگی به شغل و شیوه کار کردن آنها دارد. با این حال، نه به سادگی می‌توان تعیین کرد که شغل باید چه نقشی در زندگی ما داشته باشد و نه به سادگی می‌توان به تعادل بهینه در کار و زندگی دست یافت. یکی از مشکلات، این است که بسیاری از ما فرهنگ عجله و شتاب پیرامون خود را نهادینه می‌‌کنیم.
  • وقتی پای هوش مصنوعی به موضوع عدالت باز می‌‌‌‌شود

    مترجم: سید‌حسین علوی لنگرودی alavitarjomeh@gmail.com
    صحبت از تصمیم‌‌‌‌گیری در مورد پرونده‌‌‌‌های قضایی در سراسر دنیا، با قضاوت‌‌‌‌های نادرست و عجولانه و گاه همراه با جهت‌‌‌‌گیری‌‌‌‌های خاص همراه است. چون افرادی که در این زمینه کار می‌‌‌‌کنند انسان هستند و احتمال بروز اشتباه یا سوگیری در آنها وجود دارد.
  • از «ریسک‏‏‌زدایی» تا ثروت

    نویسنده: Lewis Schiff مترجم: منا اختیاری
    ریسک نشان افتخار کارآفرینان است و غالبا نشان‏‏‌دهنده شخصیت آنهاست. اما با رشد شرکت‏‏‌ها، افرادی که علاقه‏‏‌مند به خرید یک شرکت یا سرمایه‏‏‌گذاری در آن هستند، کلمه جدیدی را مطرح می‏‏‌کنند: «ریسک‏‏‌زدایی». ریسک‏‏‌زدایی دقیقا همان ‏‏‌چیزی است که از اسمش مشخص است؛ یعنی گرفتن ریسک از کسب‏‏‌و کار. به عنوان نمونه اگر شرکت شما ۵۰ درصد از درآمدش را از تنها یک مشتری تامین می‏‏‌کند و شما می‏‏‌توانید با تمرکز بر افزایش درآمد از سایر مشتریان این عدد را به ۲۰ درصد کاهش دهید، عملا ریسک کسب‏‏‌وکار خود را کاهش داده‏‏‌اید، چون دیگر برای نیمی از درآمد خود به یک مشتری وابسته نیستید و بیشتر تخم‏‏‌مرغ‏‏‌هایتان در یک سبد نیست.
  • چرا گیمرها بهترین گزینه برای هدایت تیم‏‏‌ها به سوی آینده هستند؟

    یکی از بزرگ‌ترین تصورات نادرستی که درباره علاقه‌‌‌مندان به بازی‌‌‌های ویدئویی وجود دارد، فقدان تعهد کاری آنهاست. متاسفانه کلیشه‌‌‌ای که می‌‌‌گوید گیمرها آدم‌‌‌های تنبلی هستند که صبح تا شب جلوی صفحه نمایش می‌‌‌نشینند، همچنان به قوت خود باقی است.
  • تفکر بلندمدت؛ ثمره ۴۴ سال مدیریت

    مترجم: مریم رضایی
    «مردم از من می‌‌‌پرسیدند چقدر طول کشید تا اولین فروشگاه «هول فودز» به سودآوری برسد و من به آنها می‌‌‌گویم تا ساعت ۲ بعدازظهر همان روز اول!» این را جان مکی (John Mackey)، هم‌‌‌بنیان‌گذار و مدیرعامل سابق فروشگاه‌‌‌های زنجیره‌‌‌ای سلامت‌‌‌محور هول فودز می‌‌‌گوید. کارآفرینی که مثل جوان‌‌‌ها تیپ می‌‌‌زند و اولین فروشگاهش را (که آن موقع «سیفر وی» نام داشت) در سال ۱۹۷۸ در آستین، تگزاس افتتاح کرد، هیچ‌‌‌وقت فکرش را هم نمی‌‌‌کرد که این کسب‌وکار آنقدر رشد کند که به یک شرکت پیشرو چندملیتی و چند میلیارد دلاری در عرضه مواد غذایی طبیعی تبدیل شود. هول فودز که آمازون در سال ۲۰۱۷ آن را به ارزش ۱۳.۷ میلیارد دلار خرید، امروز بیش از ۵۰۰ فروشگاه در آمریکا، کانادا و بریتانیا دارد.
  • نقش هوش مصنوعی و یادگیری ماشین در آینده مراکز تماس

    دکتر مهرداد مهدویان / مدیر پروژه خدمات مشترکان
    با پیشرفت فناوری و افزایش انتظارات مشتریان، مراکز تماس به یکی از مهم‌ترین بخش‌‌‌های کسب‌وکارها تبدیل شده‌‌‌اند. این مراکز که وظیفه ارتباط مستقیم با مشتریان را بر عهده دارند، برای جلب رضایت کاربران و پاسخگویی به نیازهای آنان نیازمند نوآوری و بهره‌‌‌گیری از فناوری‌‌‌های مدرن هستند. در سال‌های اخیر، هوش مصنوعی و یادگیری ماشین به عنوان فناوری‌‌‌های پیشرو وارد عرصه مراکز تماس شده‌‌‌اند. این فناوری‌‌‌ها با قابلیت‌‌‌های منحصر به فرد خود از جمله پردازش زبان طبیعی، تحلیل داده‌‌‌ها و بهینه‌‌‌سازی فرآیندها، نوید تحولی اساسی در این زمینه را می‌دهند.
  • همدست خرده‌استرس‌‌‌ها نشوید!

    مترجم: منا اختیاری
    در قسمت قبل به چهاردهمین دسته از خرده‌استرس‌‌‌ها پرداختیم که در شبکه روابط اختلال ایجاد می‌کنند. در این قسمت، برای مقابله با تغییرات ناشی از این اختلالات در شبکه روابطمان، استراتژی‌‌‌هایی را مطرح می‌‌‌کنیم.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر