شماره روزنامه ۶۲۳۶
|
    سه‌شنبه، ۰۷ اسفند ۱۴۰۳
  • با کم‌خوابی این بلا را سر مغزتان می‌آورید

    عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و فلوشیپ طب خواب با بیان این که کم‌خوابی تا ۵۰ درصد خطر ابتلا به چاقی را افزایش می‌دهد، گفت: خواب کم و ناکافی موجب کوچک شدن مغز، ضعف حافظه به ویژه کوتاه مدت، افزایش استرس، یبوست، مشکل در سیستم گوارش، تضعیف عملکرد کبد، پیری زودرس و ضعف اعصاب می شود.
  • اگر نفخ دارید این خوراکی‌ها را بخورید

    نفخ یک مشکل رایج است که اغلب به دلیل یبوست، هورمون‌ها، گاز اضافی، استرس، تحرک ناکارآمد معده، سندرم روده تحریک‌پذیر و بیماری التهاب روده ایجاد می‌شود. آنچه می‌خورید و می‌نوشید می‌تواند به طور قابل توجهی بر نفخ و سایر مشکلات گوارشی تاثیر بگذارد.
  • پیاده‌روی عوارض سکته مغزی را بهبود می‌بخشد

    یک مطالعه جدید نشان می دهد که بیماران سکته مغزی در صورتی که مجبور شوند در طول دوره بهبودی بیشتر پیاده روی کنند، بیمارستان را با شرایط بهتری ترک می کنند.
  • فواید نعنا برای زنان

    نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوتی است و به‌ طور گسترده در آشپزی، صنایع غذایی و آرایشی- بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.
  • نقشه چین برای نفت و گاز خلیج فارس

    در حالی که گروهی از ناظران چین را رقیب آمریکا در خلیج فارس قلمداد می‌کنند، گروهی دیگر براین باورند که پکن صرفا به دنبال تامین نفت و گاز خود از طریق این منطقه است.
  • آتش سوزی مرگبار یک منزل مسکونی روستایی / چند نفر جان باختند؟

    آتش سوزی در منزل مسکونی روستایی زنجان به فوت ۲ نفر منجر شد.
  • دورنمای صادرات خدمت پس از جنگ تعرفه‏‏‏‏‌ها؛

    پانورامای نبرد جهانی خدمات

    اکثر بحث‌های مربوط به حمایت‌‌‌‌‌گرایی و سیاست‌های صنعتی، بر روی بخش تولید متمرکز است، اما واقعیت این است که کشورها از بخش خدمات و صادرکنندگان خدمت حتی بیش از تولیدات صنعتی حمایت می‌کنند؛ موضوعی که عمدتا در تحلیل‌های کارشناسی کمرنگ است. گزارش اخیر سازمان تجارت‌جهانی نشان می‌دهد اعطای یارانه‌های صنعتی و حمایت از شرکت‌های خدماتی، خط و ربط جدید جنگ تعرفه‌‌‌‌‌هاست.
  • نشست ریاض جواب داد: زلنسکی آماده کناره‌گیری می‌شود

    استعفا در ازای صلح

    دنیای اقتصاد: ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌‌‌جمهور اوکراین، روز یکشنبه (۲۳ فوریه برابر با ۵ اسفندماه) در برابر درخواست‌‌‌های دولت ترامپ برای میلیاردها دلار منابع طبیعی اوکراین عقب‌نشینی کرد؛ درحالی‌که برنامه‌هایی را برای نشست بزرگ سران اروپایی در روز دوشنبه‌(۲۴ فوریه برابر با ۶ اسفندماه) اعلام کرد.
  • آیا ادامه سرکوب اعتباری تقاضای خانه اول باعث رونق می‏‏‌شود؟

    نسخه رکودساز برای بازار مسکن

    بازار مسکن در کشور با نامعادله جهش قیمت و نبود خریدار مواجه است؛ این نامعادله شرایطی را رقم زده است که بخش عمده‏‏‌ای از گروه‏‏‌های درآمدی در جامعه قدرت خرید خانه را نداشته باشند و همزمان قیمت مسکن در مسیر صعود نوسان کند. در واقع در شرایط کنونی تامین مالی در دو سمت عرضه و تقاضا با چالش مواجه بوده و همین موضوع باعث شده تا رکود در بازار مسکن با وضعیت بحرانی مواجه شود. در این شرایط ایجاد محدودیت مالی برای هر یک از طرفین بازار با هدف حمایت از سمت دیگر بازار می‏‏‌تواند وضعیت بخش مسکن را حادتر کند. با وجود این اعطای وام ۲ منظوره ساخت به شرط پیش‌فروش به افراد مشخص می‏‏‌تواند، گره رکود در ساخت و تقاضا را مرتفع کند.