شماره روزنامه ۶۰۴۵
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۲۶ دنیای اقتصاد

اخبار صنایع غذایی - روزنامه شماره ۶۰۲۶

  • جایگزینی زمین اجاره‌ای به‌جای واردات

    دنیای اقتصاد-سعیده نبی‌زاده: بیش از ۱۸ میلیون هکتار از اراضی کشور زیر کشت محصولات کشاورزی قرار دارد و حدود ۸۵‌درصد از آب شیرین کشور در حوزه کشاورزی مصرف می‌شود. این آماری است که سایت دولت شش ماه پیش در گزارشی اعلام کرد. کارشناسان معتقدند یکی از آسیب‌های جدی در کشور ما از ابتدای انقلاب تاکنون تلاش برای خودکفایی در تولید محصولات کشاورزی بدون توجه به محدودیت‌های منابع آبی بوده که این سیاست هنوز ادامه دارد.
  • خرید تضمینی گندم به ۳ میلیون و ۳۰۰ هزارتن رسید

    دنیای‌اقتصاد‌: از ابتدای فصل برداشت ۳ میلیون و ۳۰۰ هزارتن گندم با ارزش حدود ۵۴‌هزار میلیارد تومان از کشاورزان خریداری شده است. به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ رئیس بنیاد ملی گندم‌کاران با اعلام این خبر گفت: بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت تاکنون ۳ میلیون و ۳۰۰ هزارتن گندم با ارزش حدود ۵ همت از کشاورزان ۱۸ استان کشور خریداری شده که به سبب تاخیر در برداشت ناشی از شرایط جوی و بارش، با مدت مشابه سال قبل تفاوتی ندارد. به گفته عطاءالله هاشمی، به‌رغم وعده‌‌‌های مکرر مسوولان مبنی بر پرداخت بخش اعظم مطالبات گندم‌کاران، حدود ۵۶ همت کشاورزان طلبکار هستند و به جز ۲.۳ همت پرداختی، ریالی به حساب گندم‌کاران واریز نشده است.
  • ارزآوری صادرات شیرخشک به ۲۵۰ میلیون دلار رسید

    دنیای‌اقتصاد: بنابر آمار سال گذشته ۲۵۰ میلیون دلار شیرخشک به بازار‌‌‌های هدف صادر شده است. رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی با اعلام این خبر گفت: بنابر آمار در ماه‌های فروردین و اردیبهشت ۲۰‌هزار تن شیرخشک تولید شد، در حالی که ۷ تا ۸‌هزار تن در کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد. سیاوش سلیمی از دپوی ۵۰‌هزار تن شیرخشک در کارخانه‌ها خبر داد و گفت: صادرات شیرخشک با کندی در حال انجام است که با اصلاح ارزش پایه صادرات به‌دنبال توسعه صادرات هستیم. سلیمی ادامه داد: با اصلاح ارزش پایه صادراتی و توسعه صادرات امکان کاهش دپوی شیرخشک مانده در کارخانه‌ها و بهبود شرایط نقدینگی و پرداخت مطالبات دامداران وجود دارد. رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی گفت: بنابر آمار صادرات شیرخشک سالانه ۲۵۰ میلیون دلار ارزآوری دارد که با احتساب کره و شیرخشک به ۵۰۰ میلیون دلار می‌رسد.
  • بیش از ۵۰‌درصد پرورش‌دهندگان‌‌‌ قارچ واحدهای کوچک‌مقیاس هستند

    دنیای‌اقتصاد: بنابر آمار ۲‌هزار و ۷۰۰ واحد پرورش قارچ در سطح کشور دارای پروانه هستند. بر اساس این گزارش رئیس انجمن پرورش‌دهندگان قارچ با اعلام این خبر گفت: بنابر آمار ۲‌هزار و ۷۰۰ واحد پرورش قارچ دارای پروانه هستند که بخشی از آن دارای مجوز نظام صنفی، بخشی مجوز وزارت جهاد و مهندسی کشاورزی هستند که بیش از ۵۰‌درصد سنتی و واحدهای کوچک هستند. به گفته مهدی رجبی، امسال ۱۰ تا ۱۵ واحد پرورش قارچ مدرن به چرخه تولید اضافه می‌شوند که براین اساس تولید۱۰ هزارتن افزایش می‌یابد. برآوردها حاکی از آن است که تولید قارچ تا پایان سال به ۲۱۰ تا ۲۲۰ هزارتن برسد. رئیس انجمن پرورش‌دهندگان قارچ از توزیع روزانه ۵۰ تا ۶۰ تن قارچ در تهران خبر داد و گفت: با ورود به فصل گرما، تولید قارچ ۱۰ تا ۱۵‌درصد کاهش می‌یابد.
  • برخورد جدی با متخلفان در حوزه تقلبات مواد غذایی

    دنیای اقتصاد: سرپرست اداره‌‌‌کل امور فرآورده‌‌‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از تشدید نظارت‌‌‌های پسینی در زمینه رصد و پایش سلامت غذا، برنامه پایش شاخص‌های ایمنی فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی در سراسر کشور خبر داد. عبدالعظیم بهفر در این باره اظهار کرد: نظارت پسینی در راستای رهنمودهای رئیس جمهور شهید، به‌طور هدفمند با رویکرد شناسایی تقلبات و عدم‌رعایت مقررات بهداشتی از جمله فرمولاسیون و برچسب‌گذاری سازمان غذا و دارو از سوی معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور به جدیت تداوم خواهد داشت. وی همچنین از برخورد با متخلفان در حوزه تقلبات و عدم‌رعایت ضوابط بر اساس قانون، خبر داد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر