حمید نجف در گفت‌وگو با «ایسنا»، با ابراز تاسف از آمار بالای جانباختگان کرونا اظهار کرد: با وجود تلفات شدید ناشی از کرونا در کشور، متاسفانه کرونا به یک عادت معمول در میان مردم تبدیل شده و شاهد هیچ برنامه‌ای که با آن به‌طور جدی مقابله شود، نیستیم. بنابراین با توجه به افزایش آمار جانباختگان که به مرز ۶۰۰ نفر روزانه رسیده و پیش‌بینی می‌شود فراتر از این رقم هم برود، پیشنهاد می‌شود برای آنکه هشداری به جامعه باشد، هفته آینده یک هفته عزای عمومی اعلام شود. به گفته وی، جان‌باختن ۵۸۸ نفر بر اثر کرونا یعنی ۵۸۸ خانواده‌ای که ممکن است سرپرست خانواده را از دست داده باشند و اگر عزای عمومی اعلام شود، مردم به عمق فاجعه پی برده و نسبت به این مساله واکنش جدی‌تری  نشان می‌دهند.

این کارشناس حوزه کار در ادامه، درباره واکسیناسیون گروه‌های مختلف و لزوم تسریع در تزریق واکسن به کارگران اظهار کرد: در چند ماه گذشته افراد و گروه‌های متعددی سهمیه واکسن خود را گرفتند، ولی از تخصیص سهمیه برای کارگرانی که در خط مقدم جبهه کار و تولید هستند و چرخ اصلی اقتصاد را می‌چرخانند، خبری نیست. اگر اعلام شود نیروهای کار به شکل دورکار به فعالیت خود ادامه دهند، دورکاری عمدتا نصیب نیروهای دولتی و برخی شرکت‌های خصوصی می‌شود، در حالی که کارگرانی که در کارخانه‌ها مشغول کار هستند هم جزو هموطنان ما هستند. به گفته نجف، اکثر کارگران در تصمیماتی که برای نیروهای کار، اعم از دورکاری یا حضوری ۵۰ درصدی گرفته می‌شود، جایی ندارند و تعطیلی یا گرفتن مرخصی یا دورکاری شامل حالشان نمی‌شود.

وی کارگران بخش‌های تولیدی را در اولویت تزریق واکسن دانست و ادامه داد: در حال حاضر کارگرانی هستند که به صورت سه شیفت یا شبانه‌روزی مشغول فعالیت هستند تا چرخ صنعت کشور را بچرخانند و تولید متوقف نشود. وقتی نمی‌توانیم تسهیلاتی برایشان درنظر بگیریم و تعطیلی و دورکاری شامل حالشان نمی‌شود، حداقل آنها را که در چنین شرایط سخت اقتصادی و با وجود بیماری منحوس کرونا به کار و تولید می‌پردازند، در برنامه تزریق واکسن قرار دهیم.

این کارشناس حوزه کار گفت: بسیاری از سازمان‌ها، تشکل‌ها و انجمن‌ها برای واکسیناسیون اعضای خود به صورت درون‌سازمانی نامه‌نگاری کرده‌اند؛ به‌عنوان مثال شرکت مترو با توجه به شرایط کاری خود با وزارت بهداشت مکاتبه کرده است تا اعضا و نیروهای خود را واکسینه کند، ولی متاسفانه کارگران مظلوم‌ترین قشری هستند که تریبونی ندارند تا از آنها دفاع کند، در حالی که آقای رئیسی با یک دستور می‌تواند این کارگران را در اولویت واکسیناسیون قرار بدهد. به گفته نجف، وزرات کار یا وزارت بهداشت با صدور بخشنامه به کارخانه‌داران دولتی یا خصوصی می‌توانند از آنها بخواهند کارگران خود را برای تزریق واکسن معرفی کنند.