شماره روزنامه ۶۵۶۸
|

«سرمقاله» دنیای اقتصاد را بخوانید و بشنوید!

دنیای اقتصاد:برخی تحلیل‌ها منازعه اخیر را صرفاً در چارچوب تنش‌های دوجانبه تفسیر می‌کنند، اما از منظر نئورئالیسم این درگیری بخشی از رقابت کلان برای بقای هژمونی آمریکا در برابر قدرت در حال ظهور چین است.

«سرمقاله» دنیای اقتصاد را بخوانید و بشنوید!

دنیای اقتصاد: سفر دونالد ترامپ به چین و دیدار او با شی‌جین‌پینگ تلاشی از سوی دو کشور برای کنترل تنش‌ها و تسهیل مسیر همکاری‌های آینده بود.

اخبار سرمقاله روزنامه شماره ۶۵۶۶

    شنبه، ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۵
  • پایان باز ملاقات تاریخی + فایل صوتی

    سفر دونالد ترامپ به چین و دیدارهای او با شی‌جین‌پینگ در مجموع تلاشی از سوی آمریکا و چین برای کنترل تنش‌های میان دو طرف و تسهیل مسیر آینده برای همکاری‌های واشنگتن و پکن بوده است. اگرچه در این سفر توافق‌هایی در مورد خرید هواپیما، سویا و نفت از آمریکا از سوی چین انجام گرفت، اما به نظر می‌رسد که روح اصلی این سفر حاوی این پیام برای کشورهای مختلف بود که واشنگتن و پکن در حال حاضر نمی‌خواهند تنش‌ها را افزایش دهند و احتمالا مسیر رقابت آنها متفاوت از مسیری خواهد بود که آمریکا و شوروی در پیش گرفته بودند.
۱