شماره روزنامه ۶۵۵۹
|

«سرمقاله» دنیای اقتصاد را بخوانید و بشنوید!

دنیای اقتصاد؛ بحران‌های ژئوپلیتیک معمولا از منظر بازار نفت و تجارت غلات تحلیل می‌شوند. با این حال، تاب‌آوری نظام غذایی جهانی به همان اندازه به ثبات زنجیره‌های تامین نهاده‌های کشاورزی وابسته است.

«سرمقاله» دنیای اقتصاد را بخوانید و بشنوید!

دنیای اقتصاد: بر اساس نظرسنجی صداوسیما، ۵۶ درصد مردم ایران اولویت مذاکره با آمریکا را رفع تحریم‌ها دانسته‌اند و تنها ۵ درصد پذیرش حق صلح‌آمیز انرژی هسته‌ای را در اولویت قرار داده‌اند.

اخبار سرمقاله روزنامه شماره ۶۴۵۷

    چهارشنبه، ۱۹ آذر ۱۴۰۴
  • ضرورت اصلاحات در بودجه

    معمولا این باور در حوزه سیاستگذاری و نخبگانی ایران وجود داشته و دارد که عامل اصلی بروز مشکلات و چالش‌ها و به بیان بهتر بحران اقتصادی ایران، تحریم‌های اقتصادی و به‌طور مشخص حوزه سیاسی و سیاست خارجی بوده و تا زمانی که سیاست خارجی ایران در مدار اصلاح و تعامل با جهان قرار نگرفته و تحریم‌ها و محدودیت‌های اقتصادی و همچنین فشارهای سیاسی و امنیتی از کشور برداشته نشود، اقتصاد ایران آرام نگرفته و در مسیر رشد و توسعه قرار نمی‌گیرد.
۱