شماره روزنامه ۶۵۸۱
|

«سرمقاله» دنیای اقتصاد را بخوانید و بشنوید!

دنیای اقتصاد؛ مذاکرات فعلی ایران و آمریکا در حالی برگزار می‌شود که پیشینه ناکام توافقات قبلی، به‌ویژه خروج از برجام و وقوع دو جنگ اخیر، فضای دیپلماسی را به عرصه‌ای برای تشدید تنش تبدیل کرده است.

«سرمقاله» دنیای اقتصاد را بخوانید و بشنوید!

دنیای اقتصاد؛ گزارش شاخص مدیران خرید (شامخ) بهمن‌ماه ۱۴۰۴، نشان‌دهنده ورود اقتصاد ایران به مرحله‌ای از «رکود فرسایشی» است. شامخ کل با رسیدن به عدد ۴۶.۴، برای بیست‌وسومین ماه متوالی زیر مرز ۵۰ باقی مانده که بیانگر تداوم رکود است.

اخبار سرمقاله روزنامه شماره ۶۵۷۸

    دوشنبه، ۱۱ خرداد ۱۴۰۵
  • واقع‌گرایی توسعه‌محور + فایل صوتی

    جنگ‌ها فقط زیرساخت‌ها را تخریب نمی‌کنند، آنها گاهی مسیر تاریخ کشورها را نیز تغییر می‌دهند. بسیاری از کشورهایی که امروز در زمره اقتصادهای توسعه‌یافته جهان قرار دارند، درست در دل بحران‌های بزرگ، به این جمع‌بندی رسیدند که بازگشت به گذشته ممکن نیست و ادامه مسیرهای پیشین نیز آینده‌ای متفاوت برای آنها نخواهد ساخت. از همین‌جا بود که مفهوم بازسازی برای آنها، صرفا به معنای ترمیم خرابی‌ها نبود، بلکه به پروژه‌ای برای بازتعریف دولت، اقتصاد، صنعت، شیوه تصمیم‌گیری و حتی رابطه جامعه با آینده تبدیل شد.
۱