افشای دیدار مخفیانه هگزث با نتانیاهو در تلاویو/ آکسیوس: دیدار درباره ازسرگیری احتمالی جنگ با ایران بود
فارس : وزیر جنگ آمریکا در یک سفر مخفیانه در تل آویو با نخست وزیر اسرائیل دیدار کرد.
وبگاه خبری-تحلیلی «آکسیوس» بامداد سهشنبه از دیدار محرمانه «پیت هگزث» وزیر جنگ آمریکا با «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی خبر داد.
آکسیوس به نقل از دو منبع مطلع نوشت که هگزث روز دوشنبه در سفری اعلامنشده به فلسطین اشغالی رفت تا با نتانیاهو دیدار و رایزنی کند.
آکسیوس دلیل اهمیت این جلسه را اینگونه توضیح داد: «این دیدار اعلامنشده ۸ روز قبل از انتخابات سراسری فلسطین اشغالی و در بحبوحه مذاکرات آمریکا و اسرائیل درمورد از سرگیری احتمالی حملات گسترده علیه ایران انجام شده است».
شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که دیدار هگزث با نتانیاهو ۲ ساعت طول کشیده است.
وزارت جنگ آمریکا، سفارت تلآویو در واشنگتن و دفتر نخستوزیری رژیم صهیونیستی هیچکدام به درخواستها برای اظهارنظر درباره این سفر، پاسخ ندادند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
- دعوای نتانیاهو و اوباما بالا گرفت
- ترامپ طرح جنجالی وزیر جنگ آمریکا را لغو کرد/ مراسم اعدام «نضال حسن» به صورت زنده پخش نخواهد شد
- جزییات تماس تلفنی نتانیاهو با روبیو / دفتر رئیس جمهور لبنان بیانیه داد
- هگست: مسئولیت ترامپ و من است که ایران به سلاح هستهای دست نیابد/ معترضان در سخنرانی: تو جنگجو نیستی، یک بزدل هستی!
- کارنامه سیاه هگست از استودیو فاکسنیوز تا اتاق جنگ پنتاگون/ او ساختار نظامی آمریکا را به ورطه یک هرجومرج تمامعیار کشانده است