مرعشی: ایران شایسته گرفتار شدن در مشکلات اقتصادی نیست/ خطر اقتصادی از حمله آمریکا کمتر نیست+ فیلم

حسین مرعشی، فعال سیاسی، در برنامه گفت‌وگوی استراتژیک «باشگاه سیاستمداران» گفت: روابط با کشورهای همسایه را باید به‌سرعت بازسازی کنیم. ما در دوره‌های مختلف با برخی همسایگان اختلاف داشته‌ایم، اما هیچ‌گاه مانند دوران جنگ، روابطمان با کشورهای جنوب خلیج فارس تا این اندازه تیره نشده بود.

مرعشی افزود: همزمانی جنگ منطقه‌ای و حمله به پایگاه‌های آمریکا در کشورهای عربی، روابط ایران با این کشورها را سرد و تیره کرد و باید این وضعیت اصلاح شود.

او تأکید کرد: ایران باید در سطح بین‌المللی نیز دیپلماسی خود را بر اساس منافع ملی پیگیری کند تا بتواند مسائل کشور را حل کند.

مرعشی با اشاره به شرایط اقتصادی کشور گفت: ایران پس از عبور از یک جنگ سنگین، شایسته گرفتار شدن در مشکلات اقتصادی نیست. به‌عنوان یک کارشناس اقتصادی می‌گویم خطری که امروز اقتصاد ایران و کشور را تهدید می‌کند، کمتر از خطر حمله آمریکا نیست.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.