ادعای وال‌استریت ژورنال درباره همکاری اطلاعاتی ایران و چین/ پکن تصاویر ماهواره‌ای از پایگاه موفق‌السلطی اردن در اختیار تهران قرار داده بود

وال‌استریت ژورنال به نقل از مقام‌های آمریکایی نوشت: ایران پیش از اجرای حمله‌ای که در ماه ژوئیه به کشته شدن سه نظامی آمریکایی منجر شد، از طرف‌های چینی تصاویر ماهواره‌ای با وضوح بالا از پایگاه موفق‌السلطی در اردن دریافت کرده بود.

در ادامه این مطلب آمده است: حمله به این پایگاه پس از ماه‌ها هشدار مقام‌های ارشد دولت ترامپ به همتایان چینی آنها انجام شد؛ مقام‌های آمریکایی گفته بودند شرکت‌های چینی تصاویر ماهواره‌ای را در اختیار ایران قرار می‌دهند که ممکن است برای هدف قرار دادن نیروها و دارایی‌های آمریکا در منطقه استفاده شود.

آمریکا تصاویر ماهواره‌ای را با حمله به پایگاه موفق‌السلطی در اردن مرتبط دانسته است.

مقام‌های آمریکایی موضوع تصاویر مرتبط با حمله ۱۷ ژوئیه را با همتایان چینی خود مطرح کردند و مقام‌های چینی خواستار ارائه شواهد و مدارک شدند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.