دست دولت در اصلاح لایحه بودجه باز گذاشته شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۲۹۴۰۴۳ سایت خوان

ایرنا : رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس درباره ارائه لایحه اصلاح بودجه ۱۴۰۵ از سوی دولت به مجلس عنوان کرد: در جمع بندی جلساتی که در این زمینه برگزار شد، مقرر گردد دولت طبق اختیارات، اقدامات لازم در بودجه را انجام دهد.

دست دولت در اصلاح لایحه بودجه باز گذاشته شد

 غلامرضا تاجگردون امروز چهارشنبه درباره ارائه لایحه اصلاحی بودجه ۱۴۰۵ که قرار بود از سوی دولت به مجلس ارسال شود، به خبرنگاران گفت: در حال حاضر دولت اختیارات لازم را دارد و فعلاً در قالب این اختیارات در بودجه، اقدامات لازم را انجام می‌دهد. البته اگر ضرورت داشته باشد، در انتهای سال می‌توانیم درباره این موضوع تصمیم گیری کنیم.

وی درباره ارائه لایحه اصلاحات برنامه هفتم توسعه از سوی دولت به مجلس تصریح کرد: در این باره منتظر لایحه دولت برای اصلاح برنامه هفتم پیشرفت هستیم. ‌

نماینده مردم گچساران در مجلس شورای سلامی تصریح کرد: البته کمیته‌های کمیسیون برنامه و بودجه، اقدامات لازم درباره قانون الحاق(قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت) را انجام می‌دهند و منتظر گزارش نظارتی قانون برنامه هفتم هستیم و جلساتی هم در این باره با سازمان برنامه و بودجه و مجموعه‌های دیگر برگزار شده است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن