گزارش نیویورک تایمز از دلیل مشکلات تامین و تدارکات ناو آبراهام لینکلن/ حمله ایران به پایگاه نیروی دریایی آمریکا در بحرین جه تاثیری در این اتفاق داشت؟

نیویورک‌تایمز نوشت: مشکلات تأمین و تدارکات ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن پس از آن آغاز شد که ایران در ابتدای جنگ به پایگاه نیروی دریایی آمریکا در بحرین (NSA Bahrain) آسیب شدیدی وارد کرد و یک مرکز لجستیکی را که نیروی دریایی آمریکا دهه‌ها به آن متکی بود، از کار انداخت.

در ادامه این مطلب آمده است: با توجه به آسیب‌پذیری دیگر بنادر خلیج فارس در برابر حملات ایران، پنتاگون مرکز اصلی تأمین و پشتیبانی منطقه‌ای خود را به دیه‌گو گارسیا منتقل کرد؛ جزیره‌ای در اقیانوس هند که حدود ۳۵۴۰ کیلومتر (۲۲۰۰ مایل) از گروه‌های ناوهای آمریکایی فعال در دریای عمان فاصله دارد.

طولانی‌تر شدن مسیر تأمین، به کمبود تجهیزات و مشکلات لجستیکی در ناوهای هواپیمابری که از عملیات علیه ایران پشتیبانی می‌کردند، دامن زد.

ناو لینکلن اکنون نزدیک به ۹ ماه است که بدون توقف در یک بندر برای استراحت خدمه در دریا بوده؛ در همین حال، گزارش‌هایی درباره کمبود اقلام اولیه و وخیم‌تر شدن روحیه و وضعیت روانی خدمه منتشر شده است.

بحرین و فجیره که معمولاً برای توقف و استراحت ناوهای هواپیمابر مورد استفاده قرار می‌گیرند، همچنان در برد موشک‌های ایران قرار دارند.

ایران نیز در ۲۰ مارس، پس از تبدیل شدن دیه‌گو گارسیا به مرکز جدید لجستیکی آمریکا، این جزیره را با دو موشک بالستیک میان‌برد هدف قرار داد. یکی از موشک‌ها در اقیانوس هند به هدف نرسید و دیگری توسط یک ناو جنگی نیروی دریایی آمریکا رهگیری شد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.