بن‌فرحان با بوسعیدی درباره تنگه هرمز گفت‌و‌گو کرد

خبرگزاری رسمی عربستان (واس) گزارش داد: «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان و «بدر بن حمد البوسعیدی» وزیر خارجه عمان در گفت‌وگویی تلفنی، روابط دوجانبه و مسائل مورد اهتمام مشترک و آخرین تحولات منطقه را مورد بررسی قرار دادند.

بن فرحان و البوسعیدی همچنین بر اهمیت همکاری و هماهنگی و حمایت از تلاش‌های دیپلماتیک مشترک برای حفظ ثبات و امنیت در منطقه و تضمین آزادی دریانوردی در تنگه هرمز تاکید کردند.

پیش از این نیز «محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی» نخست وزیر و وزیر خارجه قطر و وزیر خارجه عمان در تماسی تلفنی، درباره آخرین تحولات منطقه و تفاهم نامه میان ایران و آمریکا رایزنی کردند.

آل ثانی در این تماس تلفنی بر ضرورت پایبندی همه طرف‌ها به گفت وگو و دیپلماسی و اجرای مفاد تفاهم نامه امضا شده میان جمهوری اسلامی ایران و آمریکا به منظور تضمین آزادی دریانوردی در تنگه هرمز، تامین امنیت منطقه، حفاظت از دستاوردهای دیپلماسی و تقویت ثبات منطقه تاکید کرد.

وی بار دیگر اعلام کرد که قطر از تلاش‌های انجام شده و جاری برای کاهش تنش‌ها و دستیابی به توافقی فراگیر که منجر به صلح پایدار در منطقه شود، حمایت می‌کند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.