فرماندار جاسک: در حملات اخیر آمریکا ۱۰۰ شناور غیرنظامی آسیب دیدند

احمد جمال‌الدینی، فرماندار جاسک با اشاره به خسارات وارد شده در حملات اخیر آمریکا، گفت: این شهرستان در خط مقدم تقابل با دشمن قرار دارد بطوری که در جریان این حملات، ۱۰۰ فروند شناور متعلق به مردم و بخش خصوصی که هیچ‌گونه فعالیت نظامی نداشتند، آسیب دیدند.

جمال‌الدینی در توضیح این خبر با اشاره به شرایط ایجادشده پس از حملات اخیر آمریکا به جنوب کشور، اظهار کرد: روزهای سختی را در ایران اسلامی پشت سر می‌گذاریم و شهرستان جاسک به عنوان خط مقدم تقابل با دشمن متخاصم، بیشترین فشار این حملات را متحمل شده است.

خبر مرتبط
فارس: حمله پهپادی به پایگاه علی السالم کویت

فارس در خبری نوشت: پایگاه آمریکایی علی السالم در کویت هدف قرار گرفت.

وی با بیان اینکه بندر جاسک در همه شرایط یکی از ظرفیت‌های مهم کشور در حوزه صادرات و واردات به شمار می‌رود، افزود: در جریان حملات روزهای ابتدایی، حدود ۱۰۰ فروند شناور متعلق به مردم و بخش خصوصی که هیچ‌گونه فعالیت نظامی نداشتند، دچار خسارت شدند.

فرماندار جاسک با تأکید بر اینکه این شناورها سرمایه و محل ارتزاق بسیاری از خانواده‌های منطقه هستند، گفت: انتظار می‌رود با حمایت دولت و همراهی مردم، خسارت‌های وارد شده جبران شود تا فعالان این حوزه بتوانند فعالیت خود را از سر بگیرند.

 

جمال‌الدینی ابراز امیدواری کرد با همدلی و پشتیبانی دولت، روند جبران خسارت‌ها با سرعت دنبال شود و مردم منطقه با عبور از این شرایط، همچنان در کنار نظام و کشور نقش‌آفرینی کنند .

شهرستان جاسک یکی از شهرهای بندری در ۳۰۰ کیلومتری شرق هرمزگان واقع شده و به دریای عمان مشرف است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.