طرح افزایش اعتبار کالابرگ به کجا رسید؟+ فیلم
احمد میدری وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در پاسخ به پرسش خبرنگاران مبنی بر طرح افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی گفت: طرحی در دولت در دست بررسی است اما هنوز به تصویب نرسیده است بنابراین کالابرگ خرداد ماه به روال قبلی یعنی یک میلیون تومان برای هر نفر پرداخت خواهد شد.
وزیر کار تاکید کرد، مسئله اصلی این است که باید منابع جدیدی برای کالابرگ پیدا کنیم که هنوز به آن دست پیدا نکردهایم و طرح در دست بررسی است و نهایی نشده است.
میدری گفت بخشهای مختلف دولت مانند سازمان برنامه و به دنبال منابع جدید برای کالابرگ هستند، اما هنوز منابع جدیدی پیدا نکردهایم.
به گفته میدری در عین حال در مذاکراتی که با صنایع لبنی داشتیم، قرار است مواد لبنیاتی کالابرگ با ۱۰ درصد تخفیف و روغن نباتی با ۳ درصد تخفیف برای کالابرگ ارائه شود.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.