بیانیه جدید سنتکام درباره عملیات محاصره دریایی ایران

فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا (سنتکام) اعلام کرد عملیات محاصره دریایی ایران همچنان ادامه دارد و از آغاز این اقدام تاکنون مسیر ۶۱ کشتی تغییر داده شده و ۴ شناور نیز برای بازرسی از کار انداخته شده‌اند؛ به گفته سنتکام بیش از ۲۰ ناو و شناور جنگی آمریکا در این مأموریت حضور دارند.

سنتکام روز یکشنبه با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد که عملیات محاصره دریایی ایران با هدف جلوگیری از تردد غیرمجاز شناورها و تضمین پایبندی به تحریم‌های بین‌المللی ادامه دارد.

خبر مرتبط
سنتکام حملات به ایران را برعهده گرفت

فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) با تأیید حملات هوایی به خاک کشورمان، مدعی شد که این حملات ماهیت دفاعی داشتند.

بر اساس این بیانیه، از زمان شروع محاصره، نیروی دریایی آمریکا مسیر ۶۱ فروند کشتی را تغییر داده و ۴ فروند دیگر را نیز به منظور بازرسی و اطمینان از رعایت مقررات، از کار انداخته (مختل) کرده است.

سنتکام همچنین تصریح کرد که در حال حاضر بیش از ۲۰ فروند ناو جنگی و شناور نظامی آمریکا در منطقه حضور دارند و مأموریت اجرای این محاصره را بر عهده دارند. این مقام نظامی تأکید کرده که هدف از این اقدام، جلوگیری از هرگونه فعالیت دریایی غیرقانونی و اعمال فشار بر ایران در چارچوب سیاست‌های اعلام‌شده واشنگتن است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.